Fürdős akciók és programok április 17. és 22. között.

  • Lassan véget ér a Brigetio Gyógyfürdő nyereményjátéka, Miskolctapolcán egyet fizet, kettőt kap akció vehető igénybe, a Hagymatikumban pedig hétköznap kínálnak kedvezményeket.

  • Az egyik fürdőt ingyen látogathatják a nyolcévesek.

Bükfürdő: a termálfürdő kuponja is megtalálható a Glamour magazin legújabb számában. Bükfürdőn a Glamour-napok április 12. és június 15. között tart, ebben az időszakban a páros wellness csomagjuk 55 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe. A csomag 2 darab élményfürdő napijegyet, 2 darab szaunavilág napijegyet és 2 darab 30 perces kényeztető masszázst tartalmaz. Ennek az ára 22.800 forint helyett a kupon ellenében 10.260 forint. Az akció a május elsejei és a pünkösdi hosszú hétvége idején nem érvényes.

Győr: április 20-án, azaz pénteken ismét éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Rába Quelle termálfürdő. A fürdőzés 21 órakor kezdődik, két alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Jegyeket 20:20-tól a helyszínen lehet váltani. Az esti fürdőbelépő 2350 forint, a szaunába is érvényes jegy ára pedig 3050 forint.

Komárom: végéhez közeledik a Brigetio Gyógyfürdő nyereményjátéka. Az egyszerre legalább 2 darab belépőt vásároló vendégek még április 30-ig tölthetnek ki egy nyereményszelvényt, amivel egy Suzuki Celeriót nyerhetnek. Fontos információ a fürdővel kapcsolatban, hogy a korábban április 21-re meghirdetett éjszakai fürdőzés elmarad.

Makó: április 30-ig tart a Hagymatikum „tematikus hétköznapok” nevű akciója. Ennek keretében hétfőtől péntekig különféle kedvezményeket kínálnak. Hétfőnként a fürdőben kapható kávék és teák vásárolhatók meg olcsóbban, keddenként a masszázsok akciósak, szerdánként a szárazföldi gyógytorna akciós, csütörtökönként a halpedikűr és a hajvágás, péntekenként pedig a 2 felnőttel együtt érkező gyerekek számára váltható olcsóbban belépő.

Miskolctapolca: egyet fizet, kettőt kap akciót hirdetett a Miskolctapolca Barlangfürdő. Az ebben a hónapban még április 17-én és 24-én érvényes akció a teljes árú fürdőbelépők vásárlása esetén érvényes.

Miskolctapolcai BarlangfürdőNyírbátor: 8 éves lett a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. Ebből az alkalomból április végéig minden 8 éves gyerek ingyen léphet be a fürdőbe.

Tiszakécske: április 21-én (szombaton) éjszakai fürdőzést és szezonzáró szauna maratont rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva és 19 órától DJ szórakoztatja a vendégeket, 20 órától pedig filmvetítést tartanak a termálmedencénél. A szauna maraton részletes programját ide kattintva tekintheti meg.

Zalakaros: április 22-én aktív programokkal várja vendégeit a Zalakarosi Fürdő. Aquafitnessel indul a nap 10:30-kor az élménymedencénél, 11:30-kor, 13:30-kor és 15:30-kor hasizom tréninget tartanak a főépület kondicionáló termében. 14 és 15 órakor pedig aquasalsa is lesz az élménymedencénél. A gyerekek sem fognak unatkozni, mert a fürdő animátoraival nyári ruhát, napszemcsit, strandkalapot, strandtáskát terveznek és készítenek a fürdő gyerekjátszójában.