• Napközbeni programokat, fürdőfesztiválokat, zenés esti fürdőzéseket is tartanak ezen a hétvégén a hazai fürdők.

  • Így nyáron ritkábbak az akciók, de az egyik termálfürdő meglepően jó, két hétig tartó kedvezményt is hirdetett.

Barcs: szombaton, július 15-én éjszakai fürdőzés lesz a Barcsi Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó zenés fürdőzésre 3000 forintba kerül a belépőjegy.

Berekfürdő: július 15-én, most szombaton fürdőbált tartanak a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. A 20 óra és éjjel 2 óra közötti bulin DJ-k – köztük Regán Lili – gondoskodnak a jó hangulatról. Az esti programra 3000 forintba kerül a belépőjegy.

Debrecen: szombaton, július 15-én éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum Strandfürdőben. A nyár legnagyobb slágereivel 19 órától éjfélig kapcsolódhatnak ki a vendégek. Ezzel a programmal biztosan lehet számolni, hiszen rossz idő esetén is megtartják, ebben az esetben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő lesz a helyszín. Az éjszakai fürdőzésre 5600 forintba kerül a belépőjegy.

Eger: július 14-én és 15-én napközbeni programokkal várják a vendégeket az egri strandon. Pénteken 16 és 21 óra között DJ Novi szolgáltatja a nyári slágereket. Szombaton pedig a Czanik Balázs-féle roadshow látogat el a fürdőbe: nyereményjátékokkal, tornával, tánccal és finom szörpökkel készülnek.

Esztergom: július 15-én éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget Élményfürdőben. A program 20 órától éjjel 1-ig tart, a belépő pedig 2200 forintba kerül.

Hajdúnánás: zenés éjszakai fürdőzéssel készül szombatra a Hajdúnánási Gyógyfürdő. A program este 8 órakor kezdődik és éjjel 1-kor zárul. Fényshow-val, koktélkülönlegességekkel, két szabadtéri gyógymedencével és a csúszdás tanmedencével várják a vendégeket. Az esti fürdőbelépő 3000 forintba, a szaunába is érvényes jegy 3800 forintba kerül.

Igal: július 15-én és 16-án kerül megrendezésre az Igali Fürdő Napok. Szombat délután zenés fürdőzéssel várja a vendégeket a Forever Duo, 16 órától Sári Évi és Károlyi Krisztián előadása tekinthető meg. Vasárnap délután retro discót tartanak, 16 órától pedig Kaczor Feri fog fellépni az igali fürdőben. Vasárnap a 10 év alattiak számára ingyenes belépést biztosítanak, továbbá trambulinnal, ugrálóvárral, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással is várják a vendégeket.

Igali Gyógyfürdő nyári program

Kaposvár: fürdőfesztivál lesz július 15-én és 16-án a Virágfürdőben. Szombaton táncos programokkal, DJ-vel szórakoztatják a vendégeket, vasárnap panda sarokkal, kreatív foglalkozásokkal, csillámtetoválással várják a legfiatalabb fürdőzőket, 16 órától a Roxínház előadásában egy Made in Hungária válogatás tekinthető meg.

Makó: fürdőfesztivált tartanak a Hagymatikum fürdőben ezen a hétvégén, azaz július 15-én és 16-án. A gyerekeket kreatív foglalkozásokkal várják, szombaton aquazumbán is részt vehetnek a fürdőzők. Szintén szombaton fellép a Szomorer Jungs és Kamarás Iván, továbbá ezen az estén éjszakai fürdőzést is tartanak. Vasárnap délután pedig Roy & Ádám biztosítja a jó hangulatot.

Martfű: esti fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában most szombaton. A zenés fürdőzést 20 óra és éjfél között tartják. A belépőjegy 2000 forintba kerül.

Miskolctapolca: élőzenés műsorral egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben ezen a szombaton. A 19:30 és 23:30 közötti programra 4100 forintért vásárolható belépő. Szaunaesetet is tartanak, az erre is érvényes esti jegy ára pedig 5650 forint.

Nagyatád: július 14-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a termálstrandon. A zenés program 20 órakor veszi kezdetét és egészen éjjel 1 óráig fog tartani. Az esti fürdőbelépő 2000 forintba kerül, de a napijegy mellé 1500 forintért kiegészítő jegy is váltható.

Szigetvár: érdemes lesz most szombaton ellátogatni a Szigetvári Gyógyfürdőbe, hiszen éjszakai fürdőzést rendeznek. Ez 21 órától éjjel 1-ig tart. Az esti belépő ára 3200 forint, Szigetvár-kártyával 1920 forint.

Tiszakécske: nyáron ritkábbak a fürdős akciók, pláne az annyira kedvezőek, mint amit a Kerekdombi Termálfürdő hirdetett. Július 17-től (hétfőtől) kezdve két héten át a fürdőbelépő egységesen 2000 forintba kerül. A jegyár a csúszdahasználatot is magában foglalja.