• Igalon megtartják a nagy hagyományokra visszatekintő Tökfesztivált, Tiszakécskén pedig a Sör-Fürdő Fesztivállal várják az érdeklődőket.

  • Ráckevén Bud Spencer – Terence Hill rajongói találkozó is lesz és több helyen rendeznek éjszakai fürdőzést.

Gyomaendrőd: éjszakai fürdőzést tartanak július 21-én, azaz most pénteken a Liget Gyógyfürdőben. A zenés program 20 órakor kezdődik és éjfélkor zárul. A napijeggyel rendelkező vendégek maradhatnak az esti fürdőzésen, de 19 óra után külön belépő is váltható 1500 forintért.

Hajdúböszörmény: éjszakai fürdőzés és strandbál lesz július 22-én a Bocskai Gyógy- és Strandfürdőben. 21 órától a 80-as és 90-es évek slágereivel várják a vendégeket, az esti belépőjegy 3500 forintba kerül.

Igal: július 22-én érdemes lesz Igalra ellátogatni, hiszen Tökfesztivált tartanak. A gyógyfürdővel szemközti parkban tökös ételek bemutatójával, ingyenes egészségügyi szűrésekkel, légvárral, körhintával, póni lovaglással, kirakodóvásárral várják az érdeklődőket. A fürdőben 14:30-tól retro disco lesz, 16 órától pedig Csocsesz fog fellépni. Ezen a napon minden fürdőbelépő kijárást biztosít a rendezvény külső helyszínére is.

nyári strandolók az igali fürdőben

Kiskunmajsa: zenés éjszakai fürdőzés lesz a Jonathermálban most szombaton, július 22-én. A 20 órától éjfélig tartó programra 3000 forintért váltható belépőjegy.

Marcali: a Marcali Városi Gyógyfürdő 20. születésnapját ünneplik július 22-én. Július 23-án!Ezen a napon kedvezményes áron, 1100 forintért lehet fürdőbelépőt vásárolni. 18 és 20 óra között pedig habparyt is tartanak.

Ráckeve: július 21. és 23. között Bud Spencer és Terence Hill rajongói találkozó lesz az Aqua Land Thermal Campingben, illetve a fürdőben. Kvízekkel, játékos versenyekkel, ügyességi játékokkal és természetesen filmvetítésekkel készülnek ezekre a napokra. A részletes programot megtalálják a fürdő weboldalán.

Székesfehérvár: medencés szaunaparty lesz július 21-én, pénteken az Árpád Fürdőben. A program 21 órától egészen éjjel 1-ig fog tartani.

Tiszakécske: Sör-Fürdő Fesztivált tartanak ezen a hétvégén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A sörrel kapcsolatos versenyekkel készül a fürdő, a gyerekek kikapcsolódásáról pedig animátorok gondoskodnak. Szombaton 15 órától Szabó Ádám, vasárnap 15 órától pedig az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatja majd a fürdőzőket.

Túrkeve: július 22-én habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzést rendeznek a Túrkeve Termálfürdőben. A zenéről a Keviretro DJ Team gondoskodik. Az esti programra 1800 forintba kerül a belépőjegy, a napijeggyel rendelkezők pedig 1000 forintos kiegészítő jeggyel látogathatják a rendezvényt.

Vásárosnamény: élőzenés éjszakai fürdőzéssel és grill partyval készül július 22-re a Szilva Termálfürdő. Az esti program 20:30-tól 0:30-ig tart, a belépőjegy ára mindössze 2000 forint.