• A berettyóújfalui Bihar Termálligetben szombaton egész napos programmal várják a fürdőzőket.

  • Több helyen is retro partyval készülnek a hétvégére és éjszakai fürdőzésekből sem lesz hiány.

Berettyóújfalu: a Bihar Termálliget 2023. július 8-án szervezi meg első alkalommal a Bihari Pikniket, amely gasztronómiai és kulturális esemény egyben. A rendezvényen helyi termelők, a Bihari Népművészeti Egyesület kézművesei mutatják be portékájukat, valamint népi játszóházzal várják a családokat.

Délután 14 órától Lázár Chef pizzáját lehet megkóstolni, amely 2022-ben a hetedik legjobb pizza lett a világon, délelőtt birkapörkölt és babgulyás is fő majd a bográcsokban. Koktélok, vízipipa és piknik batyuk is vásárolhatóak, 18 órától a Canarro zenekar szórakoztatja a közönséget, majd este DJ Papp Dániel hívja táncolni a strandolókat egészen 22 óráig. A rendezvény az aznapi strandbelépővel látogatható, külön belépőjegyet nem szükséges vásárolni.

Budapest: Summer Night Party lesz július 8-án a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjfélig lesz nyitva, szaunaprogramokat tartanak és DJ szórakoztatja a vendégeket.

Cserkeszőlő: július 8-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a cserkeszőlői fürdőben. A 21 órától éjjel 1-ig tartó program idején a jó hangulatról Cooky és DJ Páz gondoskodik. A belépő 3900 forintba, a helyi lakosoknak pedig 1950 forintba kerül.

Eger: estig tartó strandparty lesz július 7-én az Egri Termál- és Strandfürdőben. 16-tól 21 óráig a hangulatfelelős DJ Petty, aki a nyár legjobb slágereivel érkezik.

Hajdúnánás: a Czanik Balázs-féle roadshow július 8-i helyszíne a Hajdúnánási Gyógyfürdő lesz. Nyereményjátékokkal, szörpkóstolással, zenével, frissítő edzéssel várják a vendégeket. Ezzel párhuzamosan családi napot is tartanak ugrálóvárral, csúszdaversennyel, lufifújó versennyel, arcfestéssel, csillámtetoválással.

Hajdúszoboszló: Czanik Balázs roadshow-ja július 9-én a Hungarospa strandfürdőjébe látogat el. A mozgás mellett a roadshow-n kiemelkedő szerepet kap az egészségmegőrzés, ezért az érdeklődők megismerkedhetnek a táplálékkiegészítőkkel, edzéstervet, illetve étrendet kaphatnak, valamint nagy hangsúly helyeznek a gyerekekre is. Hiszen az egészséges életmódra nevelés gyerekkorban kezdődik, így a legkisebbeket is bevonják a programokba, amelyek segítségével megtanítják a legfontosabbakra: mennyire fontos a gyümölcs és zöldségfogyasztás, a megfelelő folyadékmennyiség bevitele, a változatos táplálkozás.

Jászszentandrás: strandparty lesz július 8-án a Jászszentandrási Termálfürdőben. A 20 órától kezdődő program házigazdája DJ Guba, a sztárvendég pedig a Shygys. Az éjjel 2-ig tartó programra a belépő elővételben 3000 forintba, a helyszínen 4000 forintba kerül.

Polgár: retro discóval egybekötött éjszakai fürdőzést rendeznek a Polgári Strandfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra a belépőjegy 3000 forintba kerül.

Sárvár: pénteken 17 órától B. Tóth László tart retro partyt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A program a napi belépőkkel látogatható.

Tiszakécske: retro hétvégét rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton 15 órától Kamarás Iván, vasárnap 15 órától az Ámokfutók fog fellépni a fürdőben.

Zalaszentgrót: július 8-án Ford Mustang találkozó lesz Zalaszentgróton. A járművek déltől tekinthetők meg a strand területén, ahol a délután folyamán klarinét koncertet is tartanak.