Fürdős akciók és programok november 6. és 11. között.

  • Kedvezményesen élményfürdőzhetünk Mezőkövesden, Győrben még érvényes a gyógyászati akció, Gyulán pedig jól járnak a helyi lakosok.

  • Ezen a héten is lesznek éjszakai fürdőzések.

Debrecen: november 10-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A program 19 órakor kezdődik a medencéket pedig csak éjjel fél 1-kor zárják. Az esti belépőjegy ára 1700 forint, de aki az élményfürdőben, vagy a termálfürdőben való tartózkodását hosszabbítaná meg, annak 1000 forint a belépő. Az esti fürdőzés alatt a fürdő szaunacentruma is üzemel, ami 500 forintos kiegészítő jegy ellenében látogatható.

Győr: november 30-ig még érvényes a Rába Quelle fürdő gyógyászati akciója. A 15 alkalmas, 60 kezelésből álló csomag eredeti ára 42 ezer forint lenne, de az akció keretében a nyugdíjasoknak mindössze 12 500 forintba, az aktív korúaknak pedig 18 ezer forintba kerül.

Gyula: november 5-től akciós fürdőbelépőket vásárolhatnak az úgynevezett „gyulai igazolvánnyal” rendelkező helyi lakosok. Az akciós gyulai jegy hétfőtől péntekig használható fel az ünnepi időszakok kivételével. Az 545 forintba kerülő belépővel a Várfürdő uszodája, gyógyvizes medencéi és a kupolás wellness részleg látogatható.

Hajdúszoboszló: még november 15-ig érvényes az Aqua-Palace élményfürdő „Helló Ősz” nevű kedvezménye. Ennek keretében – hétfőtől péntekig – 50 százalékkal olcsóbban válthatók belépők az élményfürdőhöz tartozó szaunavilágba.

Igal: november 11-én (vasárnap) Márton-napi medencebált tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Érdemes lesz korán érkezni a fürdőbe, mert az első száz vendéget libazsíros szendvicskóstolóval és egy pohár borral várják. A Márton nevű vendégek pedig még ennél is jobban járnak, mert számukra 100 forintba kerül a napi belépő. A nap folyamán aquafitneszen és szaunaszeánszokon is részt vehetnek a fürdőzők,  délután pedig zenés fürdőzés veszi kezdetét a szabadtéri termálmedencénél.

Komárom: november 10-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A fürdőzés 20:30-kor kezdődik, egészen éjfélig tart és három alkalommal szaunaszeánszokat is rendeznek. Az éjszakai fürdőbelépő 1500 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 2000 forint, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 350 forintért vehetnek részt a vendégek.

Makó: a Csongrád megyében élők 20 százalékos kedvezményt kapnak a Hagymatikum fürdő napi belépőinek az árából. Az akció hétköznapokra érvényes és november 30-ig tart.

Martfű: ezen a héten szombaton, azaz november 10-én éjszakai fürdőzéssel várja a vendégeket a Martfű Termál Spa. A program 20:30-tól éjjel 1-ig tart. A filmvetítéssel egybekötött fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Mezőkövesd: a fedett uszodába és az élményfürdő részlegbe érvényes kiegészítő jegyekre hirdetett akciót a Zsóry Fürdő. November 5-től ugyanis ezeket a kiegészítő jegyeket 50 százalékos kedvezménnyel kínálják. Az akció hétköznapokra vonatkozik és december 20-ig tart.

Tiszakécske: érdemes szerdánként felkeresni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt, hiszen ezeken a napokon érvényes a „Termál Szerda” nevű akciójuk. Ez azt jelenti, hogy szerdánként a napi belépőjegy csak 1300 forintba kerül, a fürdő pizzériája pedig 50 százalékos kedvezménnyel kínálja az ételeket.