Fürdős programok és akciók november 14. és 18. között.

  • Ezen a héten sem maradunk éjszakai fürdőzések nélkül, de meglepően sok helyen akciókkal is várják a vendégeket.

  • Az egyik fürdő gyógyászati részlegén nyílt napot tartanak.

Győr: november 16-án (pénteken) éjszakai fürdőzésre kerül sor a Rába Quelle termálfürdőben. Az este 9-től éjfélig tartó programon jéghideg koktélokkal és változatos szaunafelöntésekkel kapcsolódhatnak ki.

Hajdúszoboszló: már csak pár napig – november 15-ig – érvényes az Aqua-Palace élményfürdő „Helló Ősz” nevű akciója. Ennek keretében az élményfürdőhöz tartozó szaunavilágba féláron váltható belépőjegy.

Lenti: a novemberi hétvégéken (is) érdemes ellátogatni a Lenti Termálfürdőbe. Ebben a hónapban ugyanis minden szombaton és vasárnap 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a jegyárakból. Így például a felnőtt termál- és gyógyfürdő belépő csak 1400 forintba, az élményfürdőbe is érvényes jegy 2200 forintba kerül. Minden további akciós jegyárat megtalál ide kattintva, a fürdő honlapján.

Kecskemét: november 18-án (vasárnap) családi nap lesz a Kecskeméti Fürdőben. 14 órától játékos ügyességi feladatokkal, sorversenyekkel, aquafitnesszel, kézműves foglalkozásokkal várják a fürdőzőket. Akciós belépőjegyeket is kínál erre a napra a fürdő. A családi belépő (2 felnőtt, 1 gyermek/diák) 5500 forint helyett 4000 forintba kerül. A további gyerekek/diákok után pedig fejenként 600 forint helyett csak 400 forint fizetendő.

Mezőkövesd: a Zsóry Fürdő új fedett uszodájába és élményfürdőjébe munkanapokon 50 százalékos kedvezménnyel váltható kiegészítő jegy. Az akció december 20-ig vehető igénybe.

Miskolctapolca: november 17-én (szombaton) retro discóval és éjszakai fürdőzéssel várják a Barlangfürdőbe érkező vendégeket. A 20 órakor kezdődő fürdőzésen DJ Lui Big biztosítja a zenét, a medencéket pedig csak éjfélkor zárják. A zenés éjszakai fürdőzésre 2000 forintba kerül a belépő.

Szeged: november 17-én (szombaton) nyílt napot tartanak a Napfényfürdő Aquapolis gyógyászati részlegén. Új pácienseknek ingyen, visszatérőknek 50 százalékos kedvezménnyel nyílik lehetőségük kipróbálni a gyógyászati szolgáltatásokat. A teljesség igénye nélkül ezek közé tartozik a gyógymasszázs, a gyógytorna, a szénsavas fürdő, a lézerterápia, az ultrahang terápia és a mágnesterápia.

Zalakaros: a nyugdíjasok csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel látogathatják a Zalakarosi Fürdőt. Az akció a komplex belépőjegyekre vonatkozik és december 31-ig érvényes. A jogosultságukat a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjkártyával tudják igazolni, ezért azt semmiképpen ne hagyják otthon.