• Idén is nagyon jó szilveszteri programnak ígérkezik az Aqua-Palace élményfürdő hajnalig tartó fürdős bulija.

  • Tavaly közel ezren vettek részt az eseményen.

  • Nem érdemes halogatni a jegyvásárlást, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján gyorsan elfogynak a szilveszter estére szóló belépők.

Év végén szinte nyári forgalom szokott lenni a fedett termálfürdőkben. Az ünnepi időszakot kihasználva évről évre egyre többen látogatnak el a fürdőkbe. Ezen belül is különösen népszerűek a szilveszteri éjszakai fürdőzések.

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben már hagyománya van az év utolsó estéjén tartott fürdőbuliknak. Tavaly szilveszterkor például közel ezren töltötték a szilveszter estét az élményfürdőben.

Az idei év sem lesz kivétel, már meghirdették az Aqua-Palace idei buliját. A program december 31-én 20 órakor veszi kezdetét és 2019. január 1-jén, hajnali 4 óráig tart. A zenéről DJ Pici és a sztárvendég, Rácz Gergő gondoskodik, de megtartják a szokásos habpartyt, valamint lézer show és latin táncosok fellépése teszi teljessé az ünnepi hangulatot. A fürdőbe érkező vendégeket welcome drinkkel várják, 23 órakor, majd éjfélkor pezsgőt bontanak és szilveszteri ételkínálat is lesz.

A fergetegesnek ígérkező fürdőbulira 14 év felettieknek 12 ezer forintba, 3-14 év közöttieknek 9 ezer forintba kerül a belépőjegy. 3 év alattiak számára a belépés ingyenes.

Aqua Palace szilveszter 2019Fontos megemlíteni, hogy a korábbi évek tapasztalatai alapján gyorsan elfogynak a szilveszteri fürdőbulira szóló jegyek, ezért aki szeretne részt venni a programon az semmiképpen se halogassa a jegyvásárlás. A belépőket a Thermal Tourist Utazási Irodában lehet megvásárolni, a pontos címet, telefonszámot és minden további tudnivalót megtalál ide kattintva, a fürdő weboldalán.

Itt megnézheti a Hajdúszoboszló Televízió videóját a tavalyi szilveszteri buliról: