Fürdős akciók és programok november 21. és 25. között.

  • Két termálfürdőben is akciós jegyárakat kínálnak hétvégén, máshol a nyugdíjasokat várják kedvezményekkel.

  • Péntekig zárva tart a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő.

Agárd: jó hír a Székesfehérváron élő nyugdíjasoknak, hogy november 19-től 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt az Agárdi Termálfürdőbe. Ez azt jelenti, hogy a napi belépő számukra mindössze 1250 forintba kerül. Ahhoz, hogy megkaphassák a kedvezményt, a pénztárnál be kell mutatniuk a nyugdíjas igazolványukat, valamint a lakcímkártyájukat.

Celldömölk: továbbra is délutáni, valamint hétvégi kedvezményekkel várja vendégeit a Vulkánfürdő. 16 óra után a felnőtt belépő 1340 forintba, a nyugdíjas/gyermek/diák jegy 890 forintba kerül. Péntekenként, szombatonként és vasárnaponként a felnőtt napijegy ára 2150 forint, nyugdíjasok/diákok 1350 forintért, gyerekek 1100 forintért válthatnak belépőt. A helyi lakosok mindezekből még további kedvezményt is kapnak. Az akciós időszak december 31-ig tart.

Hajdúszoboszló: érdemes tudni, hogy a teljesen fájdalommentes érszűkület vizsgálat továbbra is 3000 forintos bevezető áron érhető el a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben. Erről ide kattintva találnak további információt. A fürdőkomplexumba látogatóknak fontos információ, hogy november 19. és 23. között az Aqua-Palace élményfürdő karbantartás miatt zárva tart. Az élményfürdő november 24-től, szombat reggeltől kezdődően látogatható újra.

Igal: rendszeresen tartanak szaunaprogramokat az Igali Gyógyfürdőben. Ez alól a mostani hétvége – november 24. és 25. – sem lesz kivétel. Mindkét nap 14, 15 és 16 órakor lesznek szaunafelöntések a fürdő szaunavilágában. Ezekre belépőjegyek 400 forint/alkalom, vagy 1000 forint/három alkalom áron válthatók.

Komárom: november 24-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A szimpla esti fürdőbelépő 1500 forintba kerül, a szaunába érvényes jegy ára 2000 forint, a szaunaszeánszokra pedig további 350 forint a belépőjegy.

Lenti: ezen a hétvégén használható ki utoljára a Lenti Termálfürdő novemberi akciója, ami a hétvégi belépőjegyekre vonatkozik. Szombaton és vasárnap 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a belépőket. Például egy felnőtt termál- és gyógyfürdő belépő 1400 forintba, az élményfürdőbe is érvényes jegy pedig 2200 forintba kerül.

Sárvár: Black Friday akciót hirdetett november 23-ra a sárvári fürdő. Pénteken a fürdő weboldalán 20 százalékos kedvezménnyel lehet ajándékutalványt vásárolni.

Zalakaros: a nyugdíjas vendégeket csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel várják a Zalakarosi Fürdőben. A nyugdíjas igazolvánnyal igénybe vehető lehetőség a komplex belépőjegyekre vonatkozik, az akció december 31-ig tart.