Fürdős akciók és programok november 28. és december 2. között.

  • Érdemes még idén kiváltani a Zsigmondy Klubkártyát, valamint a Lenti Termálfürdőbe szóló éves bérleteket is.

  • Debrecenben megnyitották az Aquaticum Termálfürdőhöz tartozó szabadtéri medencét.

Budapest: a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ismét év végi akciót hirdetett a Zsigmondy Klubkártyákra. Akik még idén kiváltják a kártyát, azok ajándékba kapnak egy belépőt, ami a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőbe érvényes jövő év december 31-ig. A kártya éves díja továbbra is 5000 forint és a Gellért, valamint a Széchenyi fürdőkbe biztosít kedvezményes belépési lehetőséget. Ez konkrétan azt jelenti, hogy mindkét fürdő esetében 2900 forintért váltható 4 órás, szekrényes belépő.

Debrecen: akik szeretik a szabadtéri fürdőzést, azoknak jó hír, hogy befejeződött az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjének a felújítása, így múlt szombat óta már használható a medence. November 29-én, azaz csütörtökön ismét női nap lesz az Aquaticum Szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy 16 órától zárásig kizárólag a hölgyek használhatják a szaunarészleget, ahol szaunaprogramokon is részt vehetnek, utóbbiakat természetesen női szaunamesterek tartják.

Hajdúnánás: érdemes keddenként ellátogatni a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe, ugyanis a hét második napján a teljes áron megvásárolt belépők mellé egy továbbit ajándékba adnak. Az akció december 31-ig tart.

Lenti: december 3-tól már megvásárolhatók a Lenti Termálfürdőbe szóló, 2019-ben érvényes éves bérletek. A fürdőt gyakran felkereső vendégeknek már csak azért is érdemes ezt igénybe venni, mert ajándékba adnak hozzá egy 20 alkalomra érvényes belépőjegycsomagot, ami a fedett élményfürdőbe érvényes. Továbbá a bérletüket még decemberben megvásároló vendégek 5 darab ingyenes szaunajegyet is kapnak. Az akcióról további részleteket olvashat ide kattintva.

Magyarhertelend: még mindig érvényesek a Magyarhertelendi Termálfürdő hétfőtől csütörtökig tartó kedvezményei. Hétfőnként az egész napos fürdőbelépő mellé ingyenes szauna és sóbarlang használat jár. Keddenként 50 százalékos kedvezményt adnak az egész napos belépők árából. Csütörtökönként pedig az egész napos belépőjegy értékének a felét a fürdő éttermében levásárolhatják.

Mezőkövesd: a Zsóry Fürdőn belül a fedett uszodát és élményfürdőt magában foglaló egység kiegészítő jeggyel látogatható. December 20-ig ennek az árából – munkanapokon – 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kiegészítő jegy teljes ára 1200 forint, viszont az akció keretében csak 600 forintba kerül.

Tamási: ezen a héten csütörtökig, azaz még november 29-ig kedvezménnyel várják a Tamási Termálfürdőbe érkező nyugdíjasokat. Számukra a napi belépőjegy most csak 1200 forintba kerül.

Zalakaros: december 2-án, most vasárnap programokat tartanak a Zalakarosi Fürdőben. Ezek a következők lesznek:

10:30 – Aquafitness
10:00-11:00 – Téli csodakuckó-Készítsd el saját kívánság csillagodat!
12:00-12:30 – Családi csúszka verseny
12:30-13:00 – Hópihe kreatív kuckója – Hópehely balerina készítése
13:00-14:00 – Vízi vetélkedő-Keressük Zalakaros legcsodásabb csapatát!
14:00-15:00 – Csudajó családi Activity party
15:30 – Kölyökdisco