Fürdős akciók és programok július 17. és 22. között.

  • A különféle énekesek és együttesek ezen a héten szinte megszállják a fürdőket.

  • A rengeteg fürdős koncert mellett van, ahol nyári gyógyászati akciót is hirdettek.

Bükfürdő: hónap végéig még érvényes a büki fürdő szaunás akciója. Az I+III-as kombi belépőjegy (a gyógy- és strandfürdőbe, valamint a szaunavilágba érvényes) 4500 forint helyett 4000 forintba kerül. Az akció a július 23. és 27. közötti időszakra nem vonatkozik.

Cserkeszőlő: ezen a héten július 20. és 22. között tartják a XII. Cserke Vitéz Napokat a cserkeszőlői sportpályán. A hétvége sztárvendégei közé tartozik – a teljesség igénye nélkül – Charlie, Piramis, Karthago, Sub Bass Monster.

Győr: a támogatott gyógyászati kezelésekre vonatkozó akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. Napi 4 fajta kezelés, 15 alkalommal 42 ezer forint helyett csak 9999 forintba kerül. A kedvezményt az aktív korúak és a nyugdíjasok egyaránt igénybe vehetik. Az akciós időszak július 16. és augusztus 17. között tart.

Hajdúszoboszló: meglehetősen gazdag programkínálattal készül az idei szezonra a Hungarospa fürdő. Ezen a héten 20-án és 21-én, azaz pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a tradicionális strandrészen, ami 21 óra és éjfél között lesz nyitva. Az esti fürdőzés csak jó idő esetén kerül megtartásra. Szombat és vasárnap délután is lesznek programok a strandfürdőben. Szombaton 16 órától Lola ad koncertet, vasárnap 16 órától pedig a Kenguru Tánc SE fellépése tekinthető meg.

Igal: július 22-én családi vasárnap lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon a 10 év alattiakat ingyenes belépéssel és programokkal várják. Utóbbiak közé tartoznak a kézműves foglalkozások, a bábszínház, arcfestés, lufihajtogatás, népi játékok, de ingyenes ugrálóvárral, trambulinnal, játszóházzal is készül a fürdő.

Komárom: július 22-én (vasárnap) 10 órától Csobbanó Fesztivált rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A nap folyamán kézműves és múzeumpedagógiai foglalkozásokat egyaránt tartanak. 16 órakor pedig Kökény Attila fellépését tekinthetik meg a fürdőzők.

Mezőkövesd: július 21-én és 22-én Coca-Cola Strandparty lesz a Zsóry Fürdőben. Koktélbárral, élő csocsóval, zenés programokkal várják a fürdőzőket. Szombaton éjszakai fürdőzés is lesz, ami 21 órától éjjel 2-ig tart. Az esti belépőjegy 2200 forintba kerül.

Tamási: július 21-én és 22-én tartják a minden évben nagy sikert arató Aquaplaccs fesztivált a Tamási Termálfürdőben. A hétvégén rengeteg programmal várják a vendégeket, szombaton 15 órától Fresh Andi, vasárnap 15 órától az Irigy Hónaljmirigy fellépése is megtekinthető.

Tiszakécske: ezen a hétvégén Crazy Weekendet rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Rengeteg családi program mellett két sztárfellépő is tiszteletét teszi a fürdőben. Szombaton 15 órától Soltész Rezső, vasárnap 15 órától Bereczki Zoltán fog fellépni a fürdő nagyszínpadán.