• Tiszakécskén sörös programokkal, a Unique és Takács Nikolas fellépésével készülnek a hétvégére.

  • A szaunázás kedvelőinek is jó választás lehet az üdülőhely.

Már csak hivatalból is figyeljük a hazai termálfürdők programkínálatát és ez alapján biztosan állíthatjuk, hogy a nyári programok terén Tiszakécskén idén is nagyon odatették magukat. A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben minden hétvégén sztárfellépők várják a vendégeket. Tényleg érdemes ide kattintva végiggörgetni a nyári kínálatukat.

Az előttünk álló hétvégén, azaz július 14-én és 15-én a Sör Fürdő Fesztivál kerül megrendezésre. Ebből az alkalomból sörversenyt, sörös animációs programokat tartanak, valamint megválasztják és díjazzák a fürdő legszebb sörhasát és sörmellét. A hétvége mindkét napján 15 órakor sztárvendég is érkezik a fürdőbe. Szombaton a Unique együttes az elmúlt 20 évének repertoárjából ad válogatáskoncertet. Vasárnap pedig Takács Nikolas fellépése tekinthető meg.

Tiszakécske sörfesztiválA szaunafelöntések nyáron ritkábbak a fürdőkben, pedig sokan ilyenkor sem vetik meg ezeket a programokat. Számukra jó hír, hogy július 14-én a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben Gyümölcsözön Szauna Délután lesz. Ebből az alkalomból a következő programokkal várják az érdeklődőket:

15:00 – Jégáfonya, pálinkás borzongással a finn szaunában
16:00 – Kivis- gránátalmás peeling a finn szaunában
17:00 – Banános- csokis nyalánkság a gőzben

A vendégeket teával, gyümölcslével várják és szaunalepedőt is biztosítanak. A szaunadélutánra érvényes kiegészítő jegy ára 1000 forint. A programról ide kattintva olvashat el minden további tudnivalót.

Tisza-parti TermálfürdőAkik nem csak egy rövid látogatást tennének a termálfürdőben, azoknak jó hír, hogy a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőhöz többféle szálláslehetőség is kapcsolódik. Ezek közül nagyon jó választás a Termál Bungaló, ami mindössze 400 méterre található a fürdőtől. A pont egy éve ilyentájt átadott szálláshely 12 egyedi tervezésű bungalót foglal magában. A házak körül a kellemes mikroklímát a 40 éves fenyőfák biztosítják, a bungalók által körülölelt udvaron pedig egy 5×10 méteres medence is található.

A vendégek 27 négyzetméteres stúdió házak és nagyobb, 53 négyzetméteres bungalók közül választhatnak, utóbbiak akár 4-6 főnek is kényelmes elhelyezést biztosítanak.

A nyáron klimatizált, télen fűtött Termál Bungalókról minden további információt megtalálhat ide kattintva, a fürdő honlapján.

Tiszakécske Termál BungalóA bungalók vendégei egyébként külön díjfizetés nélkül látogathatják a termálfürdőt. S ez igaz a szintén a fürdő szomszédságában lévő Thermal Campingre is. A kempingben 115 sátor- és lakókocsihely található közvetlen víz- és villanycsatlakozással. A korszerű vizesblokk teljesen akadálymentesített és a kemping területén is biztosított a díjmentes Wifi-elérés. Ár-érték arányban tényleg remek választás a Thermal Camping, ide kattintva elolvashat minden további információt a szálláshelyről.

Tiszakécske Thermal Camping