• Július utolsó hétvégéjén igazi programözön várja a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe látogató vendégeket.

  • Éjszakai fürdőzéssel és latin programokkal készülnek Tiszakécskén.

Már többször is írtunk arról, hogy a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő mennyire erős programkínálattal készült erre a nyárra. Ezen belül is talán a nyár egyik csúcspontja lesz az utolsó júliusi hétvége, amikor már pénteken (július 27.) kezdetét veszik a hétvégi programok. Ekkor tartják ugyanis az idei Strandok Éjszakáját, azaz ezen az estén éjfélig lesz nyitva a termálfürdő. Ráadásul egy sztárvendég – Vastag Csaba – is tiszteletét teszi a fürdőben.

A programok július 28-29-én is folytatódnak: Latin Hétvégét tartanak, ennek keretében vasárnap a Fiesta együttesből megismert Csordás Tibi lép fel a fürdő színpadán.

A fürdőről érdemes tudni, hogy a tanítási szünetben minden hétköznap családi animációs programokkal szórakoztatják a legfiatalabb vendégeket és szüleiket. A Latin Hétvégén pedig kivételesen szombaton és vasárnap is lesznek animációs foglalkozások a fürdőben.

Tisza-parti TermálfürdőAmennyiben több napot is eltöltene Tiszakécskén, akkor ajánlott jó előre gondoskodni a szállásról. Ehhez kitűnő választás lehet a Termál Bungaló, ami mindössze 400 méterre található a termálfürdőtől. Ez 12 egyedi tervezésű bungalót foglal magában. A házak körül a kellemes mikroklímát hatalmas fenyőfák biztosítják, a bungalók közötti belső udvaron pedig egy 5×10 méteres, fűtött vizű medence is a szállóvendégek rendelkezésére áll.

Tiszakécske Termál BungalóA Termál Bungalókon belül 27 négyzetméteres stúdiók és nagyobb, 53 négyzetméteres házak közül választhatnak, utóbbiak akár 4-6 főnek is kényelmes elhelyezést biztosítanak.

Tiszakécske Termál BungalóA nyáron klimatizált, télen fűtött Termál Bungalókról minden további információt megtalálhat ide kattintva, a fürdő honlapján.

A bungalók vendégei ingyen látogathatják a termálfürdőt, hiszen ezt a szállásdíj már tartalmazza. Ez igaz a szintén a termálfürdő szomszédságában lévő Thermal Campingre is. A kempingben 115 sátor, illetve lakókocsihely található közvetlen víz- és villanycsatlakozással. A korszerű vizesblokk teljesen akadálymentesített és a kemping területén is biztosított a díjmentes Wifi-elérés. Ár-érték arányban tényleg remek választás a Thermal Camping, ide kattintva elolvashat minden fontos tudnivalót a szálláshelyről.

Tiszakécske Thermal Camping