Fürdős programok és akciók július 24. és 29 között.

  • Több fürdőben is éjszakai programokkal várják ezen a héten a vendégeket.

  • Igalon családi napot és tökfesztivált is tartanak, Győrben pedig gyógyászati akciót hirdettek.

Budapest: július 27-én SzaunaPénteket rendeznek a zuglói Paskál Fürdőben. 19 órától 19:45-ig a fürdő összes szolgáltatása elérhető lesz, majd ezután a vendégek az óránkénti szaunaprogramokon vehetnek részt, illetve a kinti strandmedencét és a pihenőrészt tudják használni. Az esti belépő 3500 forintba kerül. A következő SzaunaPéntek egyébként augusztus 24-én kerül megrendezésre.

Július 27-29. között családi- és gyerekprogramokkal várja vendégeit a Palatinus Fürdő. Ez a következő programokat jelenti:

10:00 – 12:30 között:

– Nagy Strandfelvonulás Mickey Egérrel
– Animátorok köszöntője és a napkezdő Disney Tánc.
– Mesekvíz
– Mesés akadályverseny vízen és szárazföldön
– Nagy Családi Vízi Mini Disco a Disney hősökkel

13:00 órától: Aquafitness Club Dance – igazi strand party, ahol a medenceparton és a medencében vidám dalokra táncolnak szülők és gyermekek, természetesen Mickey Egérrel

14:30 – 16:00 óráig:

– Vízi meseriadó – Sorversenyek és vízi játékok a Disney mesék témájába (Hófehérke, Kacsamesék, A Kis Hableány és még sokan mások )
– Nagy Családi Vízi Mini Disco a Disney hősökkel
– Szelfizz Mickey Egérrel

16:00 – 17:00 óráig: Arcfestés és csillám tetoválás

Palatinus strandfürdő BudapestGyőr: július 16-án kezdődött és még augusztus 17-ig tart a Rába Quelle fürdő gyógyászati akciója. A NEAK-támogatott gyógykezelések ebben az időszakban jelentős kedvezménnyel vehetők igénybe. A 4×15 kezelés 42 ezer forint helyett mindössze 9999 forintba kerül. Az akciót nyugdíjasok és aktív korúak egyaránt igénybe vehetik.

Hajdúböszörmény: a Bocskai Strandfürdőben augusztus 20-ig minden szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek. Az esti programok egységesen 21 órától éjfélig tartanak, a belépő pedig 1500 forintba kerül. (A fedett gyógyfürdő augusztus 3-ig karbantartási munkálatok miatt zárva tart).

Igal: jó sok program lesz ezen a héten az Igali Gyógyfürdőben. Július 27-én, azaz pénteken éjszakai fürdőzést tartanak 19 órától. Július 28-án idén is megrendezik a Tökfesztivált. Ezen a napon tökből készült ételek bemutatójával, kóstolásával, vásári forgataggal és programokkal várják az érdeklődőket. Július 29-én pedig családi napot tartanak: a 10 év alattiak vasárnap ingyen léphetnek be a fürdőbe, ahol gyerekprogramokkal szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Komárom: július 27-én éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben, ami 20:30-tól egészen éjfélig tart majd nyitva. 22 órától tűzzsonglőrök is bemutatót tartanak. A zenés éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépő.

Miskolctapolca: július 27-én és 28-án egész napos családi programokat tartanak a Barlangfürdőben. Ugrálóvárral, szaunaprogramokkal, aquafitnesszel, vízi vetélkedőkkel várják a fürdőzőket. Július 27-én pedig zenés éjszakai fürdőzést is rendeznek.

Sárvár: július 27-én, azaz pénteken a sárvári fürdőben is éjszakai fürdőzést tartanak. Ahogy az Sárváron megszokott, az esti program maratoni hosszúságú lesz: 19 órakor kezdődik és a szaunavilágot éjjel 1-kor, a fürdőt csak éjjel 2-kor zárják. Az esti belépő 1900 forintba kerül, a szaunába szóló kiegészítő jegy ára pedig 700 forint.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdőben nincs hiány nyári programokból, hiszen augusztus végéig minden napra jutnak gyerekfoglalkozások, vízi tornák. Július 27-én ez éjszakai fürdőzéssel fog kiegészülni. A zenés program 21 órától egészen éjjel 2-ig tart, a helyszíne pedig az élményfürdő lesz, ahol a beltéri és a kültéri medencék mellett a szaunákat is használhatják a vendégek. Az esti belépő 2490 forintba kerül.