• Több helyen éjszakai fürdőzést tartanak, de napközbeni zenés és szórakoztató programokból sem lesz hiány ezen a héten.

  • Bepótolnak egy korábban elmaradt fürdős programot is.

Budapest – Pünkösdfürdő: most vasárnap, azaz augusztus 15-én tartják meg a Strandok Éjszakáján elmaradt retro strand partyt. Reggel 10 órától különféle programokkal várják a vendégeket, ezek közé tartoznak a vetélkedők, aqua fitnesz, vízparti disco, számháború, vízipisztoly csata, valamint a nap végén egy ABBAbák koncert.

Cegléd: augusztus 14-én (szombaton) az új szauna felavatását ünneplik meg egy szaunaesttel. A 20:30-kor kezdődő programra a belépő 2600 forintba kerül, ami tartalmazza az éjszakai fürdőzést is.

Debrecen: augusztus 13-án csúszdabajnokságot rendeznek a mediterrán élményfürdőben. 9 kategóriában lehet nevezni és értékes nyereményeket kapnak majd a legjobbak. Augusztus 14-én pedig éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Strandfürdőben, ami ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Hajdúböszörmény: most szombaton, azaz augusztus 14-én strandbált tartanak a Bocskai Gyógyfürdőben. 21 órától egészen éjjel 2-ig zenés éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a vendégek. Az esti programra 2500 forintba kerül a belépő.

Kaposvár: augusztus 14-én Beach Partyt rendeznek a Virágfürdőben. 13 órától jó zenékkel, táncbemutatókkal, vízi tornával várják a vendégeket, akik egészségügyi szűréseken is részt vehetnek.

Kecskemét: augusztus 13-án, pénteken zenés éjszakai fürdőzés lesz a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban (rossz idő esetén a Kecskeméti Fürdőben). A 21 órától éjjel fél 1-ig tartó programra 14 év felett 1300 forintért, 14 év alatt 900 forintért váltható belépőjegy.

Komárom: Klímatudatos Családi nap lesz 13-án (péntek) és 14-én (szombat) délután a Brigetio Gyógyfürdőben. Ezen a két napon játszóházzal, szerencsekerékkel, bábos öko mesekuckóval várják a vendégeket a gyermekmedencével szembeni füves területen.

Miskolctapolca – Barlangfürdő: péntek 13-án szerencsehozó éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó programon az élőzenét a Garden Party zenekar biztosítja. Az esti programra 3000 forintért váltható belépőjegy.

Miskolctapolca – Ellipsum: augusztus 14-án és 15-én családi napokat rendeznek az élményfürdőben. Mindkét nap díjmentes ugrálóvárral, alkotósarokkal, aquafitnesszel, gyerekfoglalkozásokkal várják a fürdőzőket. Egyébként augusztusban az élményfürdő jelentős kedvezménnyel kínálja a családi belépőket, érdemes ezt az akciót is kihasználni.

Tiszakécske: augusztus 14-én a Europe Direct Roadshow-nak ad helyet a Barack Thermal Resort. Az ismeretterjesztő program keretében óriás táblajátékokat, óriás társasjátékokat, logikai játékokat, kvízjátékokat tartanak a fürdőben. Értékes ajándékokat is nyerhetnek a vendégek, a fődíj egy elektromos roller.