• Koncertekkel, zenés éjszaki fürdőzésekkel, napközbeni programokkal is készülnek erre a hétre a termálfürdők.

  • Családi kedvezményt is el lehet csípni, két fürdőben pedig környezettudatos napot tartanak.

Csokonyavisonta: augusztus 6-án (pénteken) medencés buli lesz a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra 2000 forintért váltható belépő.

Gyomaendrőd: augusztus 8-án (vasárnap) tartják a Cseppke Hagyományőrző Családi Napot a Liget Gyógyfürdőben. Több koncert is lesz ezen a napon, a fellépők közé tartozik az Egyszervolt mesezenekar, a Band’R’Ass, a 100 Folk Celsius és a Neoton Família. Utóbbi 20:30-tól ad élő koncertet. Mindezeken túl népi játszótérrel, kézműves foglalkozásokkal, tornászok és légtornászok bemutatójával és gólyalábas bemutatóval is várják az érdeklődőket.

Kaposvár: az Orgonák Éjszakája rendezvénysorozat keretén belül augusztus 7-én, 16 órától Balatoni Sándor orgonaművész játszik majd a Virágfürdőben. A koncert ingyenes lesz.

Komárom: augusztus 7-én (szombaton) Klímatudatos Családi Napot tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. Délután játszóházzal, szerencsekerékkel, bábos öko mesekuckóval várják az érdeklődő kicsiket és nagyokat.

Magyarhertelend: augusztus 6-án medencés mozizáson vehetnek részt a Hertelendi Termálfürdő vendégei. 20:30-tól kezdődően a Mamma Mia című filmet tekinthetik meg a fürdőzők.

Miskolctapolca – Barlangfürdő: augusztus 7-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A zenés program 19 órától 23:30-ig tart és a vendégek akár tematikus szaunaprogramokon is részt vehetnek. Az éjszakai fürdőbelépő fejenként 3000 forintba kerül. A fürdőhasználaton felül három szaunaprogramot is tartalmazó jegy ára pedig 3900 forint.

Miskolctapolca – Ellipsum: augusztusban az élményfürdő extra kedvezményt kínál a családi belépőkre. Az időkorlát nélküli jegyek esetében már 1 felnőtt és 1 gyermek érkezésekor is az akciós árak vannak érvényben. A kedvezményes árlistát megtalálja a fürdő honlapján.

Nyírbátor: augusztus 7-én (szombaton) szabadtéri éjszakai fürdőzést rendeznek a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. A 20:30-tól éjjel 1-ig tartó programra 2000 forintért váltható belépő. Érdemes azért korábban érkezni a fürdőbe, mert szombaton környezettudatos napot is tartanak. A 400 g elemmel és/vagy 5 liter használt sütőolajjal érkező vendégek számára csak 1000 forint lesz a belépő. Ezen a napon koncerttel, triál bemutatóval, egészségügyi szűrésekkel és öko játszóházzal is várják a vendégeket.

Pápa: augusztus 8-án (vasárnap) lesz a Várkertfürdő 18. születésnapja. Ebből az alkalomból délelőtt 10 órától estig változatos programokkal készülnek. A nap sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki 16 órától lép fel, valamint ezen a napon szépségversenyt is rendeznek a fürdőben. Mindezeken túl gyerekműsorokkal, vízi tornával, táncbemutatóval is várják a fürdőzőket.

Zalaszentgrót: a megnyitásának 20. évfordulója alkalmából augusztus 7-én (szombaton) egész napos programokat tartanak a Szent Gróth Termálfürdőben. Ezek közé tartozik: az offroad terepjáró találkozó, kovács találkozó, gyerekprogramok, néptánc csoportok fellépése, koncertek, 21:30-kor pedig egy látványos víz és tűz show is megtekinthető. Ezen a napon a fürdő csak 23 órakor fog zárni, így éjszakai fürdőzésre is alkalom nyílik.