• A hajdúszoboszlói Hungarospa a megnyitásának 94. évfordulóját ünnepli szombaton.

  • Fesztiválos kedvezmény, megyei akció is elcsíphető, de tökös programok és éjszakai fürdőzések is lesznek ezen a héten.

Debrecen: július 21. és 25. között a Campus fesztivál vendégei 20 százalék kedvezménnyel válthatnak napi és heti belépőt az Aquaticum Strandfürdőbe. A kedvezményhez mindössze a karszalagjuk felmutatása szükséges. Ezen felül a mostani hétvégén is, azaz július 24-én és 25-én aquafitneszt, kézműves foglalkozásokat és Aqua Manó Partyt tartanak az Aquaticumban. A programok helyszíne jó időben a strand, rossz időben a fedett mediterrán élményfürdő.

Hajdúszoboszló: július 24-én ünnepli a megnyitásának 94. évfordulóját a Hungarospa fürdő. Ebből az alkalomból a strandi részen 15 órától DJ Németi biztosítja a zenét, 16 órától lufibohóc szórakoztatja a gyerekeket, 17 órától a Piruett táncstúdió fellépése tekinthető meg. Mindezeken túl SUP versennyel és nyereményjátékokkal is várják a vendégeket.

Igal: július 24-én immár 11. alkalommal rendezik meg az Igali Tök Jó Napot az Igali Gyógyfürdőben. A vendégeket tökös ételek bemutatásával, kóstolójával, ingyenes egészségügyi szűréssel, gyerekprogramokkal és tombolával várják.

Komárom: a Brigetio Gyógyfürdőben most szombaton, azaz július 24-én rendezik meg a Csobbanó Fesztivált. A Klapka György Múzeum munkatársai Komárom római múltjával kapcsolatos beszélgetésekre és foglalkozásokra várják az érdeklődőket 10 és 15 óra között. Az egészségsátorban a gyógyászati részleg munkatársai ingyenes masszázzsal, vérnyomás és vércukor méréssel készülnek. 15 órától pedig a Batucada brazil dob- és táncshow tekinthető meg.

Magyarhertelend: Sunset Pool Party lesz július 24-én a Hertelendi Termálfürdőben. A normál fürdőbelépővel látogatható esti zenés program 18 órától 23:30-ig tart.

Miskolctapolca: július 24-én, 19:30 és 23:30 között zenés éjszakai fürdőzéssel várják a Barlangfürdőbe érkező vendégeket. Az este folyamán tematikus szaunaprogramokat is tartanak. Az éjszakai fürdőbelépő 3000 forintba kerül, a fürdőbelépőn túl három szaunaprogramot is tartalmazó belépő ára pedig 3900 forint. Ezen felül a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakosoknak érdemes tudni, hogy még július 31-ig tart a fürdő akciója, aminek keretében a megyében élők kedvezményes áron válhatnak belépőt a Barlangfürdőbe. A felnőtt napi fürdőbelépő 5000 forint helyett 3500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 3700 helyett 3000 forintba, a gyermek belépő pedig 3500 helyett 3000 forintba kerül.

Pusztaszentlászló: éjszakai fürdőzés lesz július 24-én az Aqua Barbara Termálfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjfélig tart nyitva. A 20:30 után váltható esti belépő 2500 forintba kerül.