Fürdős programok július 23. és 28. között.

  • Pénteken sok helyen tartanak éjszakai fürdőzést, de ezen felül is akad néhány érdekes program.

  • Tökfesztivál, gyerekprogramok és sztárfellépők is várják a fürdőlátogatókat.

A héten tizedik alkalommal rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját. A kezdeményezéshez rengeteg fürdő csatlakozott, a Strandok Éjszakáról és a résztvevő fürdőkről itt olvashat további részleteket.

Debrecen: július 27-én Karneváli Manó Party lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A program 14-től 17 óráig tart és a kicsiket és szüleiket kézműves foglalkozásokkal, aqua zumbával és salsával, valamint vízi játékokkal várják.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa fürdőkomplexum ezen a héten ünnepli a megnyitásának 92. évfordulóját. Ebből az alkalomból éjszakai fürdőzésekkel, szépségversennyel, sztárfellépőkkel várják a vendégeket. A fürdő születésnapi programjairól hamarosan bővebben is beszámolunk.

Igal: július 27-én (szombaton) Tökfesztivált rendeznek az Igali Gyógyfürdőben, immár a 10. alkalommal. Erre a napra tökös ételekkel, kóstolókkal, ingyenes egészségügyi mérésekkel, népi vásározókkal, tombolával készül a fürdő. Sőt, 16 órától Pataky Attila fog fellépni a külső termálmedencénél.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőben nemcsak július 26-án (a Strandok Éjszakáján), hanem július 27-én is esti fürdőzéssel valamint programokkal várják az érdeklődőket. A programok közé tartozik a vízi csata, a kölyök klub, a masszázs sziget és az aquafitnesz. Mindkét nap éjszakai szaunaprogramokat is tartanak.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: érdemes tudni, hogy az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben augusztus végéig minden héten két alkalommal éjszakai fürdőzést tartanak. Ezekre szerdánként és péntekenként kerül sor, 21 óra és éjjel 2 óra között. Az esti belépő ára egységesen 2000 forint.

Sárvár: július 28-án Árok-party Fiesta néven gyerekprogramot rendeznek a sárvári fürdőben. 16 órától a Gyöngyözön zenekar révén egy interaktív gyerekkoncerten vehetnek részt a legfiatalabb fürdővendégek.

Tiszakécske: „Mozdulj meg!” hétvége lesz a Barack Thermal Resort fürdőjében. Szombaton és vasárnap egész napos programokkal várják az érdeklődőket. Ráadásul két sztárvendég is ellátogat a tiszakécskei fürdőbe. Szombaton 15 órától Kocsis Tibi, vasárnap 15 órától Szandi fog fellépni.

Zalakaros: július 27-én, azaz szombaton 10-től 18 óráig Coca-Cola Mini Strandparty lesz a Zalakarosi Fürdőben. Mászófal, ugrálóvár, óriáscsúszda várja a vendégeket. A programon való részvételhez az adott napra érvényes fürdőbelépő szükséges.