A Strandok Éjszakáján programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket a kívül-belül megújult Dagály fürdőben.

A budapesti Dagály fürdő sem marad ki a Strandok Éjszakája programsorozatból, ami július 26-án kerül megrendezésre.  A 2018-ban újjászületett termálfürdő kilenc medencével, wellness részleggel, játszótérrel és sportpályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A szórakoztatás már péntek délelőtt megkezdődik, amelyekben főszerepet kap az aktivitás, sportolás. A felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálják számításukat ezen a napon.

Délelőtt 10 órától este 7 óráig tartanak a családi programok. Kvíz, vízi disco, retro party nyitják a napot, 11 órától lehetőség nyílik a szörfdeszkás SUP jóga kipróbálására is. A hangulatot 3 órakor egy pezsdítő akrobata-show fokozza, a speciális légszőnyegen és néhány alapmozdulatot majd meg is lehet tanulni.

A nap folyamán ügyességüket is próbára tehetik a gyerekek egy különleges, felfújható Lánchídon. Délután 4 órakor a nagylábon élés művészete is megfigyelhető lesz interaktív gólyalábas bemutató keretében. A Strandok Éjszakáján este 6 órakor egy tüzes AirTrack show fogja a közönséget elkápráztatni.

Levezetésként a hőség fogalmát újragondolva, elbűvölő szaunaprogramokat látogathatnak azok a vendégek, akik regisztráltak az este 7, 8 és 9 órakor kezdődő alkalmakra.

Dagály fürdőA hagyományokhoz híven a programok extra díj nélkül vehetők igénybe: egy belépő megvételével számos extra élményben részesülnek a vendégek. A Strandok Éjszakáján meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, este 10 óráig lesznek nyitva a Dagály fürdő kapui.