• A Barack Thermal Resort gyógy- és élményfürdőjében és a szálláshelyein is gondolnak a gyerekekkel érkező vendégkörre.

  • Ráadásul a tanítási szünet ideje alatt egész napos animációs programokról is gondoskodnak.

A tiszakécskei Barack Thermal Resort 35 éves múltra tekinthet vissza és mára igazi kis üdülőparadicsommá nőtte ki magát. A komplexumban az elmúlt évtizedekben számos fejlesztést valósítottak meg, s ezen belül is külön figyelmet fordítottak a gyerekekkel érkező vendégkör igényeire, mind a fürdő, mind a szálláshelyek tekintetében. Ennek köszönhetően a Tisza partján, nyugodt környezetben található Barack Thermal Resort kifejezetten ajánlható a kisgyerekkel utazó családok számára.

A fürdőben szabadtéri és beltéri gyermekmedence is található, ráadásul ezeknél klórmentes víztisztító technológiát alkalmaznak, amivel elkerülhető az esetleges bőrirritáció. A nagyobb gyerekeknek biztosít kikapcsolódási lehetőséget a csúszdás kalandmedence. A kamaszok – de akár a fiatalosabb szülők számára is – jó választás a nyári szezonban üzemelő óriáscsúszdás medence.

Idén a fürdő szabadtéri részén családbarát napozószigeteket alakítottak ki. Ezeknek egy részét gumilapok kihelyezésével tették biztonságosabbá a kisgyerekek számára. Ezen felül egy modern játszótér is található a fürdő területén.

Barack élményfürdő TiszakécskeA gyerekek két pancsolás között sem unatkoznak, hiszen a fürdőben a tanítási szünetek ideje alatt – így most nyáron is – egész napos animációs programokkal szórakoztatják a kicsiket. A családos vendégek szempontjából szintén előnyös, hogy a Barack Thermal Resort területén belül néhány lépésre, vagy legfeljebb egy rövid sétára található egymástól a fürdő, illetve a szálláshelyek.

Az 50 szobás Barack Thermal Hotel & Spa-ban, valamint a 12 házból álló Barack Prémium Apartmanokban bababarát bekészítés is igényelhető. Ez utóbbi fürdetőkádat, etetőszéket, utazóágyat, fellépőt és WC szűkítőt tartalmaz. Szintén a családos turistáknak kedveznek azzal, hogy a szálloda egyes szobái leválasztott hálórésszel rendelkeznek, illetve néhány szobában emeletes ágy is található. A hotel éttermében pedig etetőszéket is tudnak biztosítani.

A Barack Thermal Resortról minden további információt megtalál ide kattintva.

Barack Prémium Apartman Tiszakécske

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.