Fürdős programok és akciók július 30. és augusztus 4. között.

  • A héten sem maradnak programok nélkül a hazai termálfürdők látogatói.

  • Sztárvendégek, sportprogramok, Coca-Cola Strandparty is lesz, de egy gyógyászati akciót is el lehet csípni.

Berekfürdő: ezen a héten, egészen pontosan augusztus 2-4. között tartják a Bereki Vigasságokat a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. A háromnapos programon sztárfellépőkkel, sütéssel, főzéssel, sör- és borkülönlegességekkel várják a vendégeket, de vízi foci, óriás légvár, arcfestés, csillámtetoválás és lufihajtogatás is lesz. A részletes programot megtalálja a fürdő honlapján.

Budapest – Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő: augusztus 3-4-én az átfogó egészségügyi szűrőprogram nevű roadshow helyszíne lesz a fürdő. 37-féle vizsgálattal, valamint látványos anatómiai bemutatókkal várják a vendégeket a hétvégén.

Budapest – Római Strandfürdő: augusztus 3-4-én vizes mókákat, azaz változatos gyerekprogramokat rendeznek a Római strandfürdőben. Dzsungelkvíz, pingvinteke, vízi disco, logikai játékok, arcfestés és csillámtetoválás is lesz a két nap során.

Bükfürdő: 19. alkalommal rendezik meg a Halmay Úszókupát a büki fürdőben most szombaton (augusztus 3.) 14 órától. Az amatőr úszóversenyre bárki jelentkezhet, nevezési díj sincs. A versenytáv 50 yard, azaz 45,72 méter.

Győr: augusztus 30-ig még érvényes a Rába Quelle fürdő nyári gyógyászati akciója. Aki teheti, annak érdemes kihasználnia, hiszen kedvező áron vehetők igénybe a NEAK által támogatott gyógykezelések. A 4×15 alkalmas kúra most 48 ezer forint helyett 10 ezer forintba kerül.

Hajdúszoboszló: ezen a héten pénteken és szombaton is éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Hungarospa. Az esti programot mindkét nap 21 óra és éjfél között tartják a strandi részen. Augusztus 3-án, 16 órától egy sztárfellépő, a Desperado együttes ad koncertet a strandi színpadon. Vasárnap 16 órától ugyanitt az Estella Hastáncstúdió műsora tekinthető meg.

Igal: augusztus 4-én zenés éjszakai fürdőzéssel várják az Igali Gyógyfürdőbe látogató vendégeket. 14:30-tól 18 óráig a Live Acoustic Trio zenél a külső termálmedencénél.

Lenti: augusztus 3-4-én Coca-Cola Strandparty lesz a Lenti Termálfürdőben. Ezeken a napokon Ninja Warrior akadálypályával, szörf szimulátorral, Playstation játékokkal és nyereményjátékokkal várják az érdeklődőket.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resort fürdőjében a nyár minden hétvégéjén változatos programokat tartanak. A vízi torna és animációs foglalkozások mellett két sztárvendég is tiszteletét teszi a fürdőben. Augusztus 3-án, 14 órától Opitz Barbi lép fel, augusztus 4-én, 15 órától pedig Vastag Csaba. A programokról további részleteket talál a barack Thermal Resort weboldalán.

Zalakaros: augusztus 3-án a zalakarosi fürdő strandfoci pályáján vízibomba csatát rendeznek. Délelőtt lehet regisztrálni egyéniben, vagy a családdal, a versenyeket pedig 14 órától tartják.