Fürdős programok augusztus 7. és 11. között.

  • Meglepően sok helyen tartanak a héten éjszakai fürdőzést, de családi programok is lesznek.

  • A Jonathermál fürdőben a Macskafogó című musical tekinthető majd meg.

Budapest: augusztus 10-11-én vizes szórakoztató programokkal várja vendégeit a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő. Mindkét napra szárazföldi és vízi játékokkal, aquafitnesszel, családi vízi párbajjal, arcfestéssel és csillámtetoválással készülnek.

Cegléd: éjszakai csúszdaparty lesz augusztus 10-én a ceglédi fürdő csúszdaparkjában. Az zenés esti program 20 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart. A csúszdás programról bővebb információkat talál a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: augusztus 9-én és 10-én, azaz pénteken és szombaton is éjszakai fürdőzést rendeznek a Hungarospa strandfürdőjében. Az esti fürdőzés mindkét nap 21 órától éjfélig tart. Augusztus 10-én, délután 4 órakor Tolvai Reni ad koncertet a strandi színpadon. Augusztus 11-én, 16 órától pedig ugyanitt az Eastsiders HipHop Tánciskola műsora tekinthető meg.

Igal: ezen a hétvégén is érdemes lesz ellátogatni az Igali Gyógyfürdőbe. Szombaton éjszakai fürdőzést tartanak, méghozzá latin élőzenével. A fürdő éjfélig tart nyitva. Vasárnap (augusztus 11.) pedig családi nap lesz. Ezen a napon 10 éves kor alatt ingyenes a belépés, és a gyerekeket ugrálóvárral, játszóházzal, lufihajtogatással, népi játékokkal várják.

Kiskunmajsa: augusztus 10-én a Macskafogó musical tekinthető meg a Jonathermál fürdőben. A 20:30-kor kezdődő előadáson fürdőbelépő ellenében vehetnek részt a vendégek.

Sárvár: augusztus 9-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ez az este karibi hangulatban fog telni, latin táncosokkal, aquazumbával, s a fürdő egészen éjjel 2-ig lesz nyitva. Szombaton (augusztus 10.) pedig pozitív napot rendeznek: jógával, különféle előadásokkal, workshopokkal, ezen belül is külön felnőtt- és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket.

Szigetvár: szombaton, azaz augusztus 10-én éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. Az esti program 21 órakor kezdődik és éjjel 1-ig tart. Az éjszakai fürdőbelépő 1700 forintba kerül.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resort fürdőjében ezen a hétvégén tartják a hagyományok hétvégéjét. Papírvirág és szélfogó készítés, íjászat, lufihajtogatás és még sok egyéb program várja a fürdőbe látogatókat. Két sztárvendég is fellép Tiszakécskén, augusztus 10-én 15 órától Peter Sramek, augusztus 11-én 15 órától pedig a Princess együttes.