• A karácsonyig hátralévő időszakban sem maradunk vonzó fürdős programok és akciók nélkül.

  • Éjszakai fürdőzést több helyen tartanak, de szaunaszeánszok is lesznek, valamint akad néhány kedvezmény is.

Budapest: december 13-tól kezdődően lehetőség van a Zsigmondy Klubkártyák meghosszabbítására. Ugyanakkor újonnan is nagyon megéri kiváltani a kártyát, hiszen közel hat hónapig még három műemlék gyógyfürdőben használható (utána majd kettőben). Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Debrecen: jó kis programot tartanak az Aquaticum Termálfürdőben december 18-án, 19 órától kezdődően. A termálfürdő kültéri medencéjében üldögélve ugyanis a Meseautó című filmet nézhetik meg a vendégek. A filmes fürdőzésre a napközben megváltott napijegyek érvényesek.

Makó: december 18-án, azaz most szombaton nem lesz hiány a szaunaprogramokból a makói Hagymatikum fürdőben. 13 és 18 óra között hat szaunafelöntést tartanak a karácsonyi tematika jegyében.

Miskolctapolca: december 18-án éjszakai fürdőzéssel egybekötött szaunaestet tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. 19 és 23 óra között három szaunafelöntésen vehetnek részt a vendégek. Az esti belépőjegy ára 3000 forint, a szaunás belépő pedig 3900 forintba kerül.

Pápa: még év végéig érvényes a Várkertfürdő hétfői és csütörtöki nyugdíjas kedvezménye. Ezen a két napon a nyugdíjfolyósító igazolványával rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet.

Szeged: pénteken, azaz december 17-én éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolisban. A 21 óra és éjfél között tartandó program idején díjmentes szaunaszeánszokat is tartanak. A 3 órás Forrás Spa belépő ára 3300 forint.

Szigetvár: éjszakai fürdőzés lesz december 18-án a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 óra és éjfél között tartott fürdőzésen minden megszokott szolgáltatás a vendégek rendelkezésére áll. A belépő ára 1700 forint, viszont Szigetvár kártyával ugyanez csak 1020 forintba kerül.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő Termál Szerda nevű kedvezménye 2021-ben jövő hét szerdán vehető utoljára igénybe. Ezen a szerdán a napi fürdőbelépő ára 2100 forint és a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a látogatókat. A Barack Thermal Resort friss szállásakcióiról itt talál további információkat.