• Többféle szolgáltatást magában foglaló csomagajánlatot kínál a 60 év felettieknek a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

  • Még van néhány szabad szobájuk a szilveszteri pihenést keresőknek is.

  • Sőt, abban is tudnak segíteni, ha praktikus karácsonyi ajándékot vásárolnánk.

A Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől 34 kilométerre fekvő Tiszakécske egész évben kiváló úti cél lehet a nyugodt, de színvonalas üdülőhelyet keresőknek. A tiszakécskei Barack Thermal Resorton belül 10 medencés, egész évben üzemelő gyógy- és élményfürdő, 50 szobás, négycsillagos szálloda, thermal és prémium apartmanok, valamint kemping is található.

Aki még nem döntött arról, hogy szilveszterkor hol pihenné ki az idei év fáradalmait, annak jó hír, hogy a Barack Thermal Resort egy év végi szálláscsomagot is összeállított „Disco Barack” néven. Már csak néhány szabad szobájuk van, ezért nem árt igyekezni a foglalással.

A félpanziós csomagajánlat december 30. és január 2. között érvényes. Ez többek között tartalmazza a fürdőkomplexum és a szaunavilág korlátlan használatát, ebbe beleértve az elutazás napját is, amikor szintén zárásig fürödhetnek, szaunázhatnak. December 30-án filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak. Az év utolsó napjára gálavacsorával, tombolával, tűzijátékkal, január elsejére levesbüfével készülnek. Az új évet pedig egy sztárfellépővel, Peter Šrámekkel köszöntik.

A szilveszteri szálláscsomagról ide kattintva minden egyéb tudnivalót megtalálhat!

Barack Thermal Resort tél

Szállásajánlat 60 év felettieknek

A senior korosztály számára egy külön csomagajánlatot is kínál a Barack Thermal Resort. Ezt kizárólag 60 év felettiek vehetik igénybe vasárnapi, hétfői, keddi vagy szerdai érkezés esetén.

A félpanziós csomagot foglaló vendégek korlátlanul használhatják a fürdőkomplexumot és a szaunavilágot – ebbe beleértve a távozás napját is. A szállóvendégek számára strandtörölközőt és fürdőköpenyt biztosítanak, valamint a szaunabelépő mellé ajándékba adnak egy félliteres ásványvizet, de a szobákban kávé- és teabekészítés is található. Fürdőgyógyászati kezelések igénybevétele esetén hétfőnként ingyenes szakorvosi konzultációra is lehetőség nyílik.

A „Senior kedvezmény – Korral jár” csomag február végéig foglalható, ez alól csak a közelgő ünnepi időszak, azaz a december 23. és január 2. közötti napok jelentenek kivételt.

Ide kattintva, a Barack Thermal Resort weboldalán egy gyors árkalkulációt is készíthet és akár egyből le is foglalhatja a szállását.

Barack Thermal Resort kádfürdő

Pihenést ajándékba?

Praktikus karácsonyi ajándék lehet egy utalvány, aminek révén gyakorlatilag egy kikapcsolódási lehetőséggel lephetjük meg a szeretteinket. A Barack Thermal Resort ezen a téren többféle lehetőséget is kínál. Online formában vásárolhatunk náluk szállásutalványt, ami értékalapú utalvány is lehet, de akár konkrét szálláscsomagot is tartalmazhat. A másik lehetőség az egyes szolgáltatásokat magában foglaló ajándékutalvány: fürdő-, vagy szaunabelépőt, bérlet, de akár masszázsokat, wellness kezeléseket is ajándékozhatunk.

A Barack Thermal Resort honlapján online fizetéssel és elektronikus átvétellel, valamint átutalással és postai átvétellel is megvásárolhatók az utalványok. Fontos tudnivaló, hogy átutalás és postai átvétel esetén december 20-ig, online fizetés és elektronikus átvételnél pedig december 23-ig meg kell rendelni az utalványokat ahhoz, ha december 24-ig biztosan hozzájuthassanak.

Barack Thermal Resort ajándékutalvány

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.