Fürdős akciók és programok november 22. és 27. között.

  • Különféle csomagajánlatok, OEP-es és napi akciók mellett éjszakai fürdőzés és szaunaprogramok is lesznek ezen a héten.

  • Zalakaroson egész napos programokkal búcsúztatják a novembert.

Budapest – Gellért és Széchenyi: megkezdődött a Zsigmondy Klubkártyák meghosszabbítási, illetve kiváltási akciója. A kártya az év folyamán bármikor kiváltható, viszont akik még az idén meghosszabbítják, vagy újonnan igénylik a klubkártyát, azok egy ajándék belépőt kapnak a Paskál Gyógy- és Strandfürdőbe. Erről bővebben itt írtunk.

Bükfürdő: november 30-ig még érvényes a termálfürdő két csomagajánlata. Mindkettő 5900 forintba kerül fejenként. Az egyik gyógyfürdő belépőt, regeneráló masszázst és mentás frissítő pakolást, a másik élményfürdő belépőt, vitalizáló masszázst és csokoládés pakolást foglal magában. Az ajánlatokról további információt talál a fürdő honlapján.

Debrecen: továbbra is érvényesek az Aquaticum élményfürdőjének és termálfürdőinek akciói. A mediterrán élményfürdőben minden kedden és csütörtökön féláron válthatók teljes árú belépőjegyek. A termálfürdő esetében hétfőnként a nyugdíjas belépő árából további 30 százalékos kedvezményt adnak. Szerdánként pedig a hölgyek vehetnek igénybe ugyanekkora kedvezményt az egész napra szóló jegyek árából.

Aquaticum gyerekbarát részlegGyőr: december 16-ig még elérhető a Rába Quelle fürdő OEP-es akciója. Ennek keretében jelentős kedvezménnyel kínálják a 60 kezelésből álló, társadalombiztosítás által támogatott balneoterápiás csomagokat. Ez a nyugdíjasok számára 11 500 forintba, az aktív korúak számára 14 500 forintba kerül.

Harkány: az előttünk álló hétvégén is lesznek szaunaprogramok a fürdőben. Szombaton guayaba-citrom, vasárnap mangó-fahéj illatokkal várják a vendégeket a szaunamesterek.

Ezen felül novemberben számos akciót is kínál a Harkányi Gyógyfürdő. A csomagajánlatokról és a napi akciókról itt, a nyugdíjasok, helyi lakosok és csoportok számára összeállított kedvezményekről pedig itt olvashat további információkat.

Komárom: november 26-án, azaz szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A gyógyvizes medencék, az uszoda, valamint a finn- és a gőzszauna is nyitva lesz ezen az estén. Ráadásul 21 órától kezdve félóránként különféle szaunaszeánszokat is tartanak. A belépőjegy 1000 forintba kerül, a szaunaszeánszokon alkalmanként 300 forintért lehet részt venni.

Tiszakécske: november 25-én, pénteken szauna estet tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben, ahol 18, 19 és 20 órakor lesznek szaunaszeánszok. A szauna kapacitása korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges. Erről további információt talál a fürdő weboldalán.

Zalakaros: november 26-án, “Viszlát november!” címmel tartanak programokat a termálfürdőben.

9:00-12:00 – „Őszi emlékek” rajzverseny (Főépület-gyermek játszóház)
10:30-11:00 – Aquafitnesz (Beltéri élménymedence)
13:00 – Rajzverseny eredményhirdetése (Főépület-gyermek játszóház)
13:10-13.:30 – „Labdás” vízi gimnasztika (1-es számú gyermek élménymedence)
14:00-15:00 – Kreatív alkotások órája (Főépület-gyermek játszóház)
15:30-16:00 – Aquasalsa (Beltéri élménymedence)
16:15-16:45 – „Mese feles” (Gyermek vízi világ – sószoba)