Fürdős akciók és programok november 29. és december 4. között.

  • Néhány fürdőbe már ezen a héten ellátogat a Mikulás, akit egyes helyeken éjszakai fürdőzéssel, máshol gyermekprogramokkal várnak.

  • Tiszakécskén továbbra is érvényes a fürdő szerdai akciója.

Bükfürdő: vasárnap, azaz december 4-én adventi programokat tartanak a termálfürdőben. A pihenőtérben 13:30-tól ünnepi dallamok és adventi családi kézműves sarok várja az érdeklődőket. 14 órakor pedig a fürdőbe látogat a Mikulás.

Bükkszék: december 3-án, szombaton szaunaszeánszokat tartanak a fürdőben. A 15 perces programok 19 és 20 órakor veszik kezdetüket.

Győr: december 2-án (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle termálfürdőben. A program 21 órakor indul és éjfélig tart. A vendégeket fényjátékkal, szaunaszeánszokkal, vízi bár akciókkal várják. A belépő 2000 forintba kerül, szaunahasználat esetén pedig 2500 forint a jegyár.

Harkány: az “Adventi Dallamok” sorozat részeként december 4-én, 16 órától a harkányi horvát nemzetiségi önkormányzat kórusa ad koncertet a gyógyfürdőben.

Makó: a Hagymatikumban minden kedden más és más szolgáltatás érhető el jelentős, 50 százalékos kedvezménnyel. November 29-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces aroma masszázs, továbbá a vízalatti csoportos gyógytorna lesz akciós.

Sárvár: Mikulásváró zenés éjszakai fürdőzést tartanak december 2-án (pénteken) a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A fürdőzés 19 órakor veszi kezdetét, s a szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva. A belépőjegy egységesen 1500 forintba kerül.

Tiszakécske: szerdai napokon továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő akciója. Ennek keretében – készpénzfizetés esetén – 1000 forintba kerül a napi fürdőbelépő. Ráadásul a fürdőben található pizzéria kínálatában szereplő ételek árából is 50 százalékos kedvezményt adnak szerdánként. (Jó előre szólunk: az akció december 28-án nem érvényes).

Zalaegerszeg: Mikulás Party lesz szombaton, azaz december 3-án a termálfürdőben. A zenés program és a Mikulás érkezése 14 és 15 óra között várható.

Zalakaros: szombaton sok dolga lesz a Mikulásnak Zalában, ugyanis a Zalakarosi Termálfürdőben is tiszteletét teszi valamikor 13 és 16 óra között. Ezen felül aquafitnesz, aquasalsa, különféle gyermekfoglalkozások is lesznek ezen a napon a fürdőben.