Fürdős programok és akciók december 6. és 11. között.

  • Ezen a héten több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak.

  • Némelyik termálfürdőbe pedig napközben a Mikulás is ellátogat.

Budapest: év végéig érdemes meghosszabbítani, illetve kiváltani a Zsigmondy Klubkártyát, ugyanis a Paskál Fürdőbe szóló ajándék belépőt adnak mellé. A Gellért és a Széchenyi fürdőkbe kedvezményes árú belépést biztosító klubkártyáról ide kattintva olvashat bővebben.

Bükfürdő: december 6-án Mikulásváró szaunaszeánszt tartanak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. Vasárnap pedig ismét adventi programokkal várják a vendégeket. Napközben karácsonyi dallamok és kézműves sarok lesz a pihenőtéren, 18 órától pedig különleges szaunaszeánszon vehetnek részt az érdeklődők.

Gyula: szombatonként éjszakai wellness-szel készülnek a Várfürdőn belül található Castello Szaunaparkban. Az éjszakai program 20 órától egészen éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2200 forintba kerül. Fontos megemlíteni, hogy ebben a hónapban 24-én és 31-én nem tartanak éjszakai wellnesst. Helyette majd a két ünnep között, december 27-én és 28-án rendezik meg az éjszakai programot.

Harkány: hétvégén 16 órakor tartanak szaunaceremóniákat a Harkányi Gyógyfürdőben. Szombaton fahéj-narancsvirág, vasárnap advent-eukaliptusz illatokkal várják a szaunázás kedvelőit. Ezen felül többféle kedvezmény is igénybe vehető a gyógyfürdőben. Bizonyos időszakokban például 25 százalékkal olcsóbban válthatók napi belépők. A Harkányi Gyógyfürdő decemberi akcióiról ide kattintva tájékozódhat részletesebben.

Hévíz: a Deák téren adventi vásárral, hétvégenként különféle programokkal várják az üdülőhelyre látogatókat. Ezen a héten szombat és vasárnap délután kézműves foglalkozásokat, valamint mesekuckót tartanak. Szombaton 17 órától Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea műsora, vasárnap ugyanebben az időpontban pedig Szakonyi Milán műsora tekinthető meg.

Igal: december 10-én, szombaton Mikulás Party lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ebből az alkalomból minden 10 év alatti gyermek számára ingyenes a belépés a fürdőbe. A gyerekek kreatív foglalkozásokon, arcfestésen vehetnek részt, a Mikulás pedig 13:30-kor fogja tiszteletét tenni a fürdőben. A szaunavilágban a felnőtteket csokis, virgácsos és rénszarvas balzsamos szeánszokkal várják 14, 15 és 16 órakor. A lenti fotó a Mikulás egy korábbi igali látogatásán készült a külső gyógymedencénél.

Igali Gyógyfürdő MikulásKomárom: szombaton, azaz december 10-én tartják az idei utolsó éjszakai fürdőzést a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-kor veszi kezdetét és egészen éjfélig tart. Ráadásul ez rendhagyó fürdőzés lesz, ugyanis a vendégek birtokba vehetik a megújult szaunát, az új csobbanó medencét és a Kneipp-taposót. Ezen felül természetesen a gyógyvizes medencék, az uszoda és a tanmedence is a fürdőzők rendelkezésére áll. Az este folyamán egy stand-up humorista, Bruti is fellép a fürdőben. Korlátozott számú vendéget tud fogadni a fürdő, ezért érdemes elővételben megváltani a belépőket.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőbe szombaton érkezik a Mikulás 14 óra és 16:30 között. Ezen a napon a gyerekek számára 990 forintba kerül a belépőjegy. 19-tól 23 óráig pedig habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzéssel zárják a napot. Az esti fürdőzésre 2600 forintért váltható belépő, a szaunaparkba érvényes jegy pedig fejenként további 1000 forintba kerül. A szaunaparkban az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak.

Tiszakécske: ezen a héten december 8-án, valamint 10-én és 11-én lesznek szaunaszeánszok a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezekről a programokról további információt talál ide kattintva a fürdő weboldalán.

Aki pedig kedvező áron szeretne egyet csobbanni, annak szerdán érdemes ellátogatni a termálfürdőbe. Szerdánként ugyanis a belépő mindössze 1000 forintba kerül, valamint a fürdőben működő pizzéria is jelentős kedvezményt kínál ezeken a napokon. (Jó előre szólunk: december 28-án nem lesz érvényes a “Termál Szerda” akció).