• Fürdőbelépő 25 százalékkal olcsóbban, egyes masszázsok és kezelések féláron, valamint téli csomagajánlatok.

  • Többféle kedvezménnyel várják a fürdőzőket Harkányban.

Az év utolsó hónapjában a Harkányi Gyógyfürdő többféle akcióval is kedveskedik a vendégeknek. Ezek közül különösen jónak ígérkezik a napi belépőjegyekre vonatkozó kedvezmény. Ennek keretében 25 százalékkal olcsóbban vásárolható teljes árú és kedvezményes belépőjegy december 6-7-8-án és 13-14-15-én, azaz kedden, szerdán és csütörtökön. Az ezeken a napokon megváltott belépők csak a vásárlás napján érvényesek, s elővételben nem vásárolhatók meg.

A fentieket akár össze is lehet kapcsolni egy másik akcióval, ugyanis december 1. és 18. között a fürdőben elérhető wellness kezelések közül az illóolajos masszázsok 50 százalékkal olcsóbbak.

A gyógyfürdő minden hónapban összeállít napi akciókat és csomagajánlatokat is, ez alól pedig a december sem kivétel. A napi akciók esetében hétfőtől péntekig minden nap más kezelés, illetve masszázs vehető igénybe 30-50 százalékkal olcsóbban. Decemberben hétfőnként a vákuummasszázs, keddenként a fülgyertyázás, szerdánként a talpmasszázs, csütörtökönként a köpölykezelés, péntekenként pedig a hullámmasszázs vehető igénybe kedvezményesen.

Harkányi Gyógyfürdő télenAz év utolsó hónapjában kétféle csomagot kínál a Harkányi Gyógyfürdő: az egyik a télforduló csomag, a másik a jégvarázs csomag. A télforduló csomag felnőtt gyógyfürdő belépőt, 30 perces talpmasszázst, 30 perces Holt-tengeri masszázst, 15 perces vákuummasszázst, továbbá egy csésze csipkebogyó teát foglal magában. Ennek a teljes ára 11 390 forint lenne, viszont most az akció keretében 7 435 forintba kerül.

A jégvarázs csomag délutáni gyógyfürdő belépőt, hullámmasszázst, 30 perces illóolajos masszázst és egy csésze citromfű teát tartalmaz. Ez pedig 9350 forint helyett 5395 forintba kerül. (A délutáni jegy 14 órától érvényes).

A télforduló és a jégvarázs csomag egész hónapban érvényes. A fürdő akcióiról további információkat talál a gyógyfürdő honlapján.