• Már nem kell sokat várni a legújabb demjéni termálfürdő megnyitására, amiről friss fotókat is közzétettek.

  • Egész évben nyitva lesz az új fürdő.

Eger környéke igazi termálfürdős oázissá válik, ugyanis hamarosan újabb termálfürdő nyílik a megyeszékhelytől 15 kilométerre található Demjénben. Az épülő fürdőről elsőként az Egri Korona Borház Facebook oldalán tettek említést idén augusztusban.

A lenti fotót is akkor közölték az építkezésről. A borházhoz kapcsolódó fejlesztésről annyit írtak, hogy tengerpartot idéző, ötezer négyzetméter vízfelületű fürdőről van szó. A létesítményben pedig gyermekmedence, családi csúszda, szaunavilág is helyet kap, valamint a tó közepén egy fürdőház is lesz. Utaltak arra is, hogy a termáltó nemcsak a nyári szezonban, hanem egész évben várja a vendégeket.

Demjéni TermáltóA térség turisztikai honlapján tettek közzé ma néhány friss fotót a Demjén Termáltóról. A fentieken túl új információt nem közöltek, de azt megemlítik, hogy még idén tervezik az új termálfürdő megnyitását. A leendő fürdő honlapján pedig már egy konkrét nyitási dátum – december 22. – is szerepel, azonban ennél bővebb információk (belépőjegyek ára, nyitvatartás) még nem szerepelnek a weboldalon.

Demjén TermáltóAmint lesznek további hírek az új fürdőről, arról beszámolunk a Termál Online-on is.