• Itt egy jó kis karácsonyi ajándéktipp: vásároljon fürdőbelépőt, bérletet, vagy egy adott összegre érvényes utalványt.

  • Többnyire online is megrendelhető.

Nagyon sok fürdőben lehetőségünk van ajándékutalvány vásárlására, ami karácsonyi ajándékötletnek sem rossz. Egyébként ilyen utalványokat az esetek többségében nem csak a karácsonyi időszakban kínálnak a fürdők, így az év más részein, névnapok, születésnapok alkalmával is szóba jöhet ajándékként.

Abban azonban nagy szórás van, hogy miképpen lehet hozzájutni ezekhez az ajándékutalványokhoz. Az esetek többségében az online felületen is megrendelhetjük, sőt akár ki is fizethetjük az utalványt. Viszont olykor csak a fürdő pénztárában van lehetőségünk a megvásárlására.

Agárd: a termálfürdő jegypénztárában lehet megvásárolni az ajándéknak szánt fürdőbérletet, vagy utalványt. Az agárdi bérletek ajándékként megvásárolva kicsit olcsóbbak, mint teljes áron. Továbbá lehetőség van fix összegű – 3000 és 5000 forintos – utalványok vásárlására is.

Budapest: az Aquaworld élményfürdő ajándékutalványai a weboldalukon megvehetők. Választhatunk, hogy mi magunk szeretnénk-e kinyomtatni az utalványt, vagy kérjük a postázását, esetleg a fürdőben vennénk-e át. Az utalványt online ki is tudjuk fizetni.

Bükfürdő: ajándékkártyát és ajándékutalványt is vehetünk a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum honlapján. A kártyára bármekkora összeg – de minimum 3000 forint – feltölthető. Az ajándékutalvány pedig a fürdőbe szóló belépőt, vagy belépőket, vagy valamelyik fürdőszolgáltatást tartalmazhatja. Mindkettőhöz hozzá lehet jutni személyesen a fürdő pénztárában is. A másik lehetőség, hogy átutalással kifizetjük, a fürdő pedig postázza a kártyát, vagy az utalványt. Az online megrendeléseket december 19-ig le kell adni, hogy még karácsony előtt megérkezzenek a címzettekhez.

Debrecen: az Aquaticumba szóló élményfürdő, termálfürdő, szaunacentrum ajándékutalványok is vásárolhatók, s akár SZÉP Kártyával, vagy Erzsébet ajándékutalvánnyal is kifizethetők. További részleteket erről a fürdő honlapján talál.

Győr: a Rába Quellében 3000 és 5000 forintos utalványokat, vagy csomagajánlatokat tudunk vásárolni. A részletekről a fürdő pénztárában érdemes érdeklődni.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa pénztárában és a Thermal Tourist utazási irodában vehetünk ajándékutalványt. Ezek 5000 és 10 000 forintos címletben kaphatók, s a fürdőbelépők és szolgáltatások mellett akár az OEP kezelések önrésze, vagy a szállodai szolgáltatások is kifizethetők belőle.

szilveszter termálfürdőKomárom: a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványai a fürdő-, a szauna- és a szállásszolgáltatásokra egyaránt igénybe vehetők. Személyesen a fürdő, a termál hotel, vagy a kemping recepcióján juthatunk hozzá az utalványhoz, de akár postázzák is. Ennek a menetét a weboldalukon olvashatja.

Miskolctapolca: egyrészt a Barlangfürdőbe érvényes, másrészt a Barlang Aquaterápia szolgáltatásaira vonatkozó utalványokat vásárolhatunk. Erre lehetőségünk van a Barlangfürdő, vagy az Barlang Aquaterápia pénztárában, illetve emailen. További részleteket a weboldalukon olvashat.

Sárvár: a fürdő internetes oldalán megrendelhetjük az ajándéknak szánt belépőt, vagy utalványt. Novemberben volt egy 10 százalékos kedvezményt nyújtó akciójuk, de erről már lecsúsztunk… Az ajándék belépőket fél éven belül, az értékre szóló utalványokat pedig két éven belül használhatják fel a megajándékozottak. Választhatunk, hogy átutalással, bankkártyával, vagy a futárnak készpénzben fizetjük-e ki a küldeményt.

Szeged: többféle címletben is válthatunk a Napfényfürdő Aquapolisba szóló ajándékutalványt, vagy wellness utalványt. Ehhez el kell látogatunk a fürdő pénztárához.

Székesfehérvár: az Árpád Fürdő vásárlási utalványokat, jegyeket, bérleteket, wellness csomagokat is kínál. Ezeket díszborítékban, vagy díszdobozban adják át a fürdő pénztárában, de emailes egyeztetés után postázzák is.

Tamási: a település termálfürdőjébe érvényes ajándékkártya tartalmát személyre szólóan állítják össze. A részletekről a fürdő pénztárában érdeklődjenek.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő is kínál ajándékutalványokat. Ahogy a honlapjukon írják, ezek fürdőbelépőre, bérletre, szaunabelépőre és bérletre, wellness kezelésekre, vagy akár szálláscsomagokra is vonatkozhatnak. Az utalványok személyesen és online is megvásárolhatók. Utóbbi esetben banki utalással lehet kiegyenlíteni a vételárat, a fürdő pedig postázza az ajándékutalványt.

karácsonyZalaegerszeg: egész évben vásárolhatunk névre szóló ajándékutalványt. Ez lehet fürdőbelépő, vagy bérlet, masszázs csomag, vagy wellness csomag. Ezeket a pénztárban, vagy emailes egyeztetést követően tudjuk megvásárolni.

Zalakaros: a fürdő honlapján található egy webshop, ahol ajándékutalványt, vagy különféle csomagajánlatokat is rendelhetünk. Banki átutalást követően pedig ezeket postán küldi el a termálfürdő.