• Január elejéig ingyenes a parkolás az üdülőhely teljes területén, de a Nagyparkoló egészen a tél végéig díjmentesen használható.

  • Nyit a fedett korcsolyapálya is.

Hévízen már hagyománya van a jégpályának, valamint az év végi időszakban az ingyenes parkolásnak. Az utóbbi már kezdetét is vette, ugyanis november 28-a (hétfő) óta az üdülőhely egész területén díjfizetés nélkül lehet parkolni. Ez a díjmentes időszak egészen 2017. január 10-ig tart. Ezt követően február 28-ig a Nagypakolóban lesz lehetőség az ingyenes parkolásra.

A jégpálya jövő héten, egészen pontosan december 5-én nyitja meg kapuit. Itt február 26-ig lesz lehetőség a korcsolyázásra. A fedett pálya egyébként a Széchenyi utca elején, a piac szomszédságában található.

A jégpálya alkalmanként 500 forintos díj ellenében használható, havibérlet 5000 forintért váltható, de a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan most is egészen széles kör számára teszik ingyen is elérhetővé. Ezek közé tartoznak a hévízi lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezők. A hévízi oktatási intézményekben tanuló gyerekek. A hévízi nagyszülők unokái – még akkor is, ha nem a városban laknak és tanulnak.

Hévíz korcsolyapályaA korcsolyapálya december 25. és január 1. kivételével minden egyes nap nyitva lesz. Ezen felül a pontos nyitvatartási időről részletes információkat talál Hévíz honlapján.