• Már három fürdőlátogatás után megtérül a klubkártya ára.

  • Aki még idén kiváltja, vagy meghosszabbítja a kártyáját, annak egy ajándék belépőt is adnak.

Immár újra kiváltható, illetve meghosszabbítható a Zsigmondy Klubkártya. (Görgessen lejjebb, ha nem tudja, hogy mire jó ez a kártya). Azok, akiknek van az idei évre érvényes klubkártyájuk, 2017. február 28-ig meghosszabbíthatják. Aki eddig a határidőig nem hosszabbítja meg a régi kártyáját, annak újat kell kiváltania.

Érdemes azonban még idén meghosszabbítani a Zsigmondy Klubkártyát, ebben az esetben ugyanis egy ajándék fürdőbelépőt adnak, ami a közelmúltban felújított Paskál Gyógy- és Strandfürdőbe szól. A Paskálba szóló jegy 2017. december 31-ig érvényes. Az ajándék jegyet azok is megkapják, akik újonnan váltanak ki klubkártyát.

A kártyák meghosszabbítására a Széchenyi és a Gellért fürdők kijelölt pénztáraiban van lehetőség. Az új kártyák igénylése pedig a Budapest Gyógyfürdői Zrt. ügyfélszolgálatán történik. Ennek a helye tavaly óta változott: a III. kerület, Bécsi út 126-128. szám alatt található. A kártyához szükséges fényképet is az ügyfélszolgálaton készítik el. Az ügyintézéshez személyi igazolvány és magyarországi lakhelyet tartalmazó lakcímkártya szükséges.

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétfőtől csütörtökig 9:00-15:30, pénteken 9:00-13:00.

Széchenyi GyógyfürdőAmit a Zsigmondy Klubkártyáról tudni érdemes

A kártya két budapesti fürdőbe, a Gellértbe és a Széchenyibe biztosít kedvezményes árú belépési lehetőséget. A kártya kiváltásának és meghosszabbításának a díja 5000 forint. Viszont az ára már három fürdőlátogatás után megtérül, ugyanis 50 százalékos kedvezménnyel váltható szekrényes belépő a két említett gyógyfürdőbe.

Ez a jelenlegi jegyárak esetén a következőket jelenti: a Széchenyi Gyógyfürdő esetében hétköznap 2350 forintos, hétvégén 2450 forintos jegyárat. A Gellértnél pedig hétköznap 2550 forintos, hétvégén 2650 forintos kedvezményes belépőt.

Gellért GyógyfürdőNaponta egy alkalommal váltható kedvezményes belépőjegy, ami 4 órás tartózkodásra érvényes mindkét fürdő esetében. A kártyát nem lehet átruházni, csak a klubkártyát kiváltó vendég használhatja.

A Zsigmondy Klubkártya mindig az adott naptári év utolsó napjáig érvényes, ugyanakkor év közben bármikor igényelhető. Akinek van már érvényes kártyája az idei évre, érdemes élni a február 28-ig tartó meghosszabbítási időszakkal, az új kártya ugyanis nem túl gyorsan, a kiváltástól számítva körülbelül 4 hét alatt készül el.