Fürdős akciók és programok december 13. és 18. között.

  • Éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok és adventi programok várják ezen a héten a termálfürdőkbe látogató vendégeket.

  • Az egyik gyógyfürdőben ezen a héten három napig akciósak lesznek a belépőjegyek.

Berekfürdő: a jövő évre érvényes bérletekre hirdetett akciót a Berekfürdő Gyógy- és Strandfürdő. A felnőtt egész éves bérlet 100 ezer helyett 75 ezer forintba kerül. A kedvezményes éves bérlet 73 ezer forint helyett most 55 ezer forint. Utóbbit a környező települések lakói, továbbá a diákok, nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak, valamint a berekfürdői üdülőtulajdonosok vehetik igénybe. A berekfürdői állandó lakosok számára pedig az éves bérlet 35 ezer forint helyett 26 ezer forintba kerül.

Bükfürdő: december 18-án, vasárnap ismét adventi programokat rendeznek a fürdőben. Délután kézműves sarokkal, betlehemezéssel, majd 18 óra után különleges szaunaszeánszokkal várják az érdeklődőket.

Győr: december 16-án (pénteken) ismét éjszakai fürdőzést tartanak a Rába Quellében, ami 21 órakor veszi kezdetét és éjfélig tart. Az este folyamán két alkalommal szaunaszeánszok is lesznek. A belépőjegy 2200 forint, aki a szaunát is igénybe venné annak a jegy 2900 forintba kerül.

Rába Quelle GyőrHarkány: ezen a hétvégén sem maradnak el a fürdő szaunaceremóniái. Mindkét nap 16 órakor kezdődnek a szaunaprogramok. Szombaton örökzöld-rózsafa illatokkal, vasárnap advent-fenyő illatokkal készülnek a szaunamesterek.

Decemberben számos akció is elérhető Harkányi Gyógyfürdőben. Ezeket ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze. Például ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön 25 százalékkal olcsóbbak a teljes árú és a kedvezményes belépőjegyek.

Hévíz: az üdülőhelyen adventi vásárral és különféle programokkal várják az érdeklődőket a Deák téren. Ezen a héten pénteken 17 órától a Pasco & TG adventi gitárműsora tekinthető meg, ugyanebben az időpontban szombaton Soltész Rezső ad koncertet, vasárnap pedig Wohner Dóra lép fel.

Igal: december 17-én és 18-án szaunaprogramok lesznek az Igali Gyógyfürdőben. Ezek mindkét nap 14, 15 és 16 órakor kezdődnek. A programokra külön belépőt kell váltani 400 forint/alkalom, vagy 1000 forint/3 alkalom áron.

Makó: a Hagymatikum termálfürdő masszázs kedd nevű akciója révén minden kedden más és más masszázs, valamint kezelés vehető igénybe féláron. Holnap a 30 perces svéd-, aroma- és bambuszmasszázs, valamint a Kleopátra fürdő lesz akciós.

Miskolctapolca: szombaton pezsdítő szaunaestet rendeznek a Barlangfürdőben, 19 és 23 óra között. Aki szereti az ilyen programokat, az mindenképpen használja ki a december 17-i alkalmat, ugyanis ez lesz idén az utolsó. A következő szombati szaunaest majd január 7-én kerül megrendezésre. A belépőjegy egységesen 2600 forintba kerül.

Tiszakécske: december 16-án, pénteken ünnepi szaunaesttel várják az érdeklődőket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A szaunaszeánszok 18, 19 és 20 órakor kezdődnek. További részleteket talál erről a programról a fürdő honlapján.

Zalakaros: szombaton 10:30-tól kezdődően aquafitnesszt, 15:30-tól pedig aquasalsát tartanak az élményfürdőben. 11 és 14 órakor adventi kreatív foglalkozásokkal várják a felnőtteket. 18 órától a helyi általános iskola zenetagozatos növendékei lépnek fel a fürdő főépületében.