Fürdős akciók és programok november 16. és 20. között.

  • Rengeteg szaunaprogram lesz a fürdőkben ezen a héten.

  • Gyulán és Zalakaroson játékos családi napokkal várják a vendégeket.

Bükfürdő: november 30-ig még elérhető a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum két csomagajánlata. A “Gyógyító pihenés” csomag része egy egész napos felnőtt napijegy, egy regeneráló masszázs, valamint egy mentás frissítő pakolás. Az “Instant Wellness” csomag egy élményfürdő napijegyet, egy vitalizáló masszázst és egy csokoládés pakolást foglal magában. Mindkét csomag 5900 forintos áron vehető igénybe.

Gyula: november 19-én, szombaton Minimax családi napot rendeznek az AquaPalotában. 10 és 17 óra között vízi vetélkedők, családi játékok, kézműves programok, bébi kuckó biztosítják a vendégek szórakozását és kikapcsolódását.

Harkány: ezen a hétvégén sem maradnak el a délután négy órakor kezdődő szaunaceremóniák. Szombaton szantál-mangó, vasárnap alma-cédrus illatokkal várják a vendégeket. A Harkányi Gyógyfürdő további akcióiról ide kattintva olvashat bővebben.

Igal: november 19-én és 20-án első alkalommal tartanak szauna maratont az Igali Gyógyfürdőben. A kétnapos program során összesen kilencféle felöntésen vehetnek részt a szaunázás kedvelői. Erről a programról további információkat talál a fürdő honlapján.

Martfű: november 20-án, azaz vasárnap ingyenes szaunafelöntéseket tartanak a Martfű Termál Spában. 13:30-tól kezdődően görög, relax, japán, karibi és orosz felöntéseken lehet részt venni. A szaunaprogramok óránként követik egymást.

Martfűi TermálfürdőMiskolctapolca: szombatonként szaunaesteket tartanak a Barlangfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és 23 óráig tart. A belépőjegy egységesen 2600 forintba kerül fejenként. Novemberben egy masszázs akciót is kínálnak: ebben a hónapban 10 százalék kedvezményt adnak minden frissítő- és nyirokmasszázs árából.

Szentes: november 17-én (csütörtökön) relaxáló szauna napot tartanak a Szentesi Üdülőközpontban. 17 órától kezdődően négyféle felöntéssel várják az érdeklődőket a nagy finn szaunájában. A programon való részvételért külön díjat nem kell fizetni.

Zalakaros: játékos hétvégét rendeznek a termálfürdőben szombaton és vasárnap. Játszóház, aquafitnesz, ügyességi játékok, rajzverseny is lesz a nap folyamán. A részletes programokat megtalálja a fürdő weboldalán.