• Kétféle csomagajánlat és napi akciók vehetők igénybe a Harkányi Gyógyfürdőben.

  • Az akciók egész novemberben érvényesek.

  • Egy rövid ideig, karbantartási szünet miatt zárva lesz két élménymedence.

Ahogy már megszokhattuk, minden hónapra valamilyen akcióval készül a Harkányi Gyógyfürdő. Ez alól a november sem kivétel, ebben a hónapban a „télváró” és a „melengető” nevet kapták a harkányi csomagok. Mindkét ajánlat magában foglal egy teljes árú belépőjegyet, kezeléseket, valamint ajándékot is.

A melengető csomag egész napra érvényes gyógyfürdő belépőt, 30 perces lávaköves masszázst, teljes hullámmasszázst, 15 perces köpöly kezelést, valamint egy csésze citromfű teát tartalmaz. Ennek a teljes ára 11 890 forint lenne, viszont novemberben az akció keretében 6645 forintért vásárolható meg.

A télváró csomag egy teljes árú, délutános gyógyfürdő belépőjegyet, 30 perces cellulitisz masszázst, 30 perces talpmasszázst és egy csésze borsmenta teát tartalmaz. A csomag ára 9050 forint helyett most 5885 forint.

Mindezeken felül azok is jól járhatnak, akik csak egy-egy kezelést vennének igénybe, hiszen hétköznaponként más és más masszázst érhető el 30-50 százalékos kedvezménnyel.

Novemberben minden hétfőn 30 százalékos kedvezménnyel kínálják a 30 perces illóolajos masszázst. Kedden szintén 30 százalékkal olcsóbban vehető igénybe a 15 perces mézes masszázs, szerdán 50 százalékkal olcsóbb a 15 perces köpölyözés, csütörtökön féláron vehetünk részt hullámmasszázson. Továbbá minden pénteken 30 százalék kedvezmény jár a 30 perces talpmasszázs árából.

Harkányfürdő télenAki novemberben látogat el a Harkányi Gyógyfürdőbe, annak érdemes tudni arról, hogy ebben a hónapban is lesz egy olyan időszak, amikor karbantartási munkálatok miatt egyes medencéket lezárnak. Ez november 16-án déltől kezdődik és november 18-ig tart (tehát jövő héten szerdán, csütörtökön, pénteken), s az élményfürdő XI-es, valamint a XI/A. medencéjét, azaz a tetőtéri lazító és jacuzzi medencéket érinti.