• November végéig a 62 év felettieket, a csoportokat, valamint a helyi állandó és ideiglenes lakosokat is akciókkal várja a Harkányi Gyógyfürdő.

  • A fürdő többi kedvezményes ajánlata is érvényes ebben a hónapban.

A közelmúltban írtunk arról, hogy milyen csomagajánlatokat és napi akciókat kínál novemberben a Harkányi Gyógyfürdő. Azonban ezekkel nem ért véget a harkányi akciók sora, ugyanis november 30-ig még további kedvező ajánlatok is elérhetők a baranyai gyógyfürdőben.

A 62 év felettiek vehetik igénybe az “1+1 akciót”. Ennek keretében novemberben minden kedden, szerdán és csütörtökön a kedvezményes belépő mellé további egy kedvezményes jegyet ajándékba adnak. A jogosultság igazolása miatt mindenképpen vigyenek magukkal egy fényképes, a születési dátumot is tartalmazó igazolványt.

Harkányi GyógyfürdőA helyieknek jó hír, hogy a harkányi állandó és ideiglenes lakosok számára 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a wellness-kezelések árából. Ez szintén november 30-ig érvényes és az igénybevételéhez a személyi igazolvány és a lakcímkártya felmutatása szükséges.

Harkányfürdő beltéri medenceAkik többedmagukkal terveznek Harkányba látogatni, azoknak ezt érdemes még novemberben megejteni, ugyanis a csoportos jegyek árából most 20 százalék kedvezményt adnak. A csoportos jegy amúgy fejenként 2500 forintba kerül, azaz a mostani akcióban csak 2000 forintot kell fizetni. Csoportos jegy 15 fő felett vásárolható.

A gyógyfürdő további havi akcióiról ide kattintva tájékozódhat. Ezek közé tartozik kétféle csomagajánlat, ami belépőjegyet és kedvezményes árú szolgáltatásokat foglal magában. Továbbá hétfőtől péntekig, minden nap más és más masszázs olcsóbban vehető igénybe.