• Két dunántúli termálfürdő is akciókkal készül péntekre.

  • Mindkét helyen 20 százalékos kedvezményt adnak bizonyos csomagokra, illetve jegyekre.

Black Friday akciót hirdetett a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is. A két fekete pénteki akció november 25-én érvényes és közös pont az is, hogy az internetes jegyvásárlásra vonatkoznak.

A bükfürdői akció az úgynevezett “Kényeztető Spa Csomagokra” érvényes. A kedvezmény mértéke mindegyik csomagnál 20 százalékos. A Vital Nap csomag, ami 1 db I-es zónába érvényes napijegyet és 1 db vitalizáló masszázst foglal magában, 5800 forint helyett 4640 forintba kerül. A Relax Nap jegy, ami egy 1 db I+II-es zónás napijegyet, valamint egy aroma masszázst tartalmaz, 7300 forint helyett 6240 forintba kerül.

Az akció ezen felül a Vital Nap Extra, a Wellness Nap, a Páros Wellness Nap és a Páros Wellness Nap Extra csomagokra vonatkozik. Ezekről részletesen tájékozódhat a fürdő honlapján.

Sárvári éjszakai fürdőzésA sárvári Black Friday akció keretében minden online megváltott jegyre 20 százalék kedvezményt adnak november 25-én. A fürdő internetes oldalán megvásárolt jegyek 6 hónapig érvényesek. Az akció a szilveszteri medencepartyra szóló jegyekre nem vonatkozik.

További fürdős akciókat talál ide kattintva!