Fürdős programok és akciók augusztus 8. és 13. között.

  • Néhány fürdőben erre a hétre különféle gyerekfoglalkozásokkal, illetve táncos, zenés programokkal készülnek.

  • Lesz éjszakai fürdőzés is.

Budapest – Paskál Strandfürdő: augusztus 13-án (vasárnap) óriás játékokkal várják a vendégeket. 10 és 17 óra között óriás jenga, óriás dominó, óriás twister, óriás malom, óriás buborék biztosítja a különleges szórakozást.

Budapest – Római Strandfürdő: ezen a héten (augusztus 13-ig) még tart a Minimax Gyermekstrand nevű rendezvény. Ebből az alkalomból különböző játékok, vetélkedők, foglalkozások várják a strandfürdőbe érkezőket a hét minden egyes napján.

Cserkeszőlő: augusztus 11-én, azaz pénteken színházi előadást tartanak a cserkeszőlői fürdő területén. 21:30-tól a Hyppolit, a lakáj tekinthető meg. Az előadásra 2200 forintos egységáron válthatók belépők, ami az éjszakai fürdőzés lehetőségét is tartalmazza.

Debrecen: az Aquaticum élményfürdőben augusztus 11-én (pénteken) csúszdabajnokságot rendeznek, ahol az indulók 9 kategóriában mérhetik össze a tudásukat. Az Aquaticum strandfürdőjében pedig augusztus 12-én Czanik Balázs fog capoeira bemutatót tartani.

Hajdúszoboszló: ezen a héten pénteken és szombaton is éjszakai fürdőzést rendeznek a Hungarospa strandi részén. A zenés program mindkét nap 21 órától éjfélig tart. Szombat délután sztárvendég érkezik a fürdőbe: 16 órától Singh Viki fog fellépni a strandi nagyszínpadon.

Igal: eléggé sokféle program lesz a somogyi település termálfürdőjében. Augusztus 12-én (szombaton) zenés éjszakai fürdőzést tartanak. Augusztus 13-án családi nap lesz a fürdőben, ami azt jelenti, hogy ugráló várral, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással és népi játékokkal várják a legifjabb fürdőzőket. Sőt, 16 órakor megtekinthető a Grimask Színház bábelőadása is. Mindezek mellett az augusztus 12-13-i hétvégén a megyei strandröplabda bajnokság utolsó fordulója kerül megrendezésre az Igali Gyógyfürdőben.

Tiszakécske: ezen a héten”Hagyományok hétvégéje” lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton népi fajátszótérrel (körhinta, ügyességi játékok) várják az érdeklődőket, vasárnap pedig helyi és környékbeli termelők mutatják be a portékájukat. Utóbbiak közé tartoznak a mézeskalácsok, kerámiák, textil termékek és gyermekjátékok is.

Tiszakécske termálZalakaros: augusztus 10-én (csütörtökön) délután kitelepül a zalakarosi termálfürdőbe a Zobori Élménypark. Kreatív foglalkozásokkal és ismertetőkkel várják az érdeklődőket. Az augusztus 11. és 13. közötti hétvége a zene és a tánc jegyében fog telni a fürdőben. Tornával, aquafitnesszel, zenés vetélkedőkkel, táncversennyel, gyerekfoglalkozásokkal készülnek erre a három napra.