• Még jó néhány programot tartogat a nyár hátralevő részére a hajdúszoboszlói fürdő.

  • Esti nagykoncert, délutáni fellépők és éjszakai fürdőzések is lesznek a Hungarospában.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum a megnyitásának 90. évfordulóját egy nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepelte július végén. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a nyár hátralévő részére kifogytak volna a programokból.

Augusztusban még összesen három alkalommal tartanak zenés éjszakai fürdőzést. Ezek augusztus 11-én és 12-én (pénteken és szombaton), valamint augusztus 18-án (pénteken) kerülnek megrendezésre. A fürdőzések mindhárom nap 21 órakor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak.

Fellépőkből sem lesz hiány a nyár utolsó heteiben. Augusztus 12-én, szombaton 16 órától Singh Viki énekel a strandi nagyszínpadon. Egy nappal később ugyanitt a Piruett Tánc Stúdió szórakoztatja a fürdővendégeket.

A Hajdúszoboszlóra látogatóknak már érdemes most megjegyezni, hogy augusztus 19-én, 21 órától Rúzsa Magdi ad élőkoncertet a fürdő nagyszínpadán.
Az idén vasárnapra eső ünnepnapon, augusztus 20-án 16 órától pedig a Joy Orient hastáncosainak produkciója tekinthető meg.

Hungarospa strandAz idei nyár utolsó hétvégéje augusztus 26-ra és 27-re esik. Szombaton 16 órától a Carmen Táncegyüttes, vasárnap – szintén 16 órától – a Debreceni Népi Együttes tagjai adnak műsort a strandfürdő nagyszínpadán.

A Hungarospa programjairól bővebb információt talál ide kattintva, a fürdő honlapján.