Fürdős programok augusztus 15. és 20. között.

  • A héten ünnepli megnyitásának 55. évfordulóját a büki termálfürdő.

  • Hévízen negyedik alkalommal tartanak borünnepet.

  • S még sok más program is lesz a fürdőkben.

Budapest: augusztus 19-én és 20-án “Játékos nyár a Palatinus Strandon” címmel tartanak egész napos programokat a fővárosi fürdőben. Társasjátékokkal, kvízjátékokkal, táncos programokkal, kézműves foglalkozásokkal várják a hétvégi fürdőzőket.

Bükfürdő: repül az idő, a Bükön található termálfürdő a megnyitásának már az 55. évfordulóját ünnepli augusztus 19-én. Nyereményekkel, rádiós kitelepüléssel, Minimax családi nappal, buborékpartyval és Irigy Hónaljmirigy koncerttel készülnek a jeles napra.

Bükfürdő termálHajdúszoboszló: mozgalmas lesz a hétvége a Hungarospa fürdőben. Augusztus 18-án, azaz pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a strandon, ami 21 órától éjfélig tart. Augusztus 19-én este 9 órakor pedig Rúzsa Magdi élőkoncert veszi kezdetét a strandfürdő nagyszínpadán. Vasárnap sem maradnak program nélkül a hajdúszoboszlói fürdőzők: 16 órától a Joy Orient hastáncos csapat fellépését tekinthetik meg.

Hévíz: negyedik alkalommal tartják meg a Hévízi Borünnepet. A rendezvény augusztus 18-tól 24-ig tart. Az eseményen számos borászat pavilonja megtalálható, valamint minden este koncerteket tartanak, s augusztus 20-án – a korábbi évekhez hasonlóan – tűzijáték is lesz. A részletes programokat megtalálja a Hévíz.hu-n.

Sárvár: augusztus 18-án, azaz pénteken tartják a következő éjszakai fürdőzést a Sárvári Termálfürdőben. A zenés fürdőzés 19 órakor veszi kezdetét és éjjel 2-ig tart. Aki csak az éjszakai fürdőzésre menne, annak 1900 forintba kerül a belépő. A napijegyek mellé pedig 900 forintért váltható kiegészítő jegy.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben augusztus 19-én tartják a XVII. Operett és Musical Gálát. A fellépőkről és a jegyárakról további információt talál a fürdő honlapján.

Zalakaros: augusztus 15-én karatebemutató lesz a fürdőben, ami 11 órakor és 16:30-kor tekinthető meg. Augusztus 19-én Katus Attila látogat el a termálfürdőbe, a vendégek 15:30-tól tornázhatnak egyet Katussal, aki ezt követően előadást tart az egészséges életvitelről. Augusztus 20-án a Czanik Balázs road show érkezik Zalakarosra és ennek keretében egész napos programokat tartanak a fürdőben.