Fürdős programok és akciók augusztus 2. és 6. között.

  • A nyár egyik legforróbb hetében több fürdőben éjszakai is hűsölhetünk.

  • Sok helyen tartanak családi programokat és néhol sztárvendégek is fellépnek.

Berekfürdő: az előttünk álló hétvégén, azaz augusztus 4-6. között tartják az idei Bereki Vigasságot a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. A háromnapos rendezvényen – a teljesség igénye nélkül – fellép az Intim Torna Illegál, a The Biebers, az Omega, a Cozombolis. Szombaton főzőversenyt tartanak, vasárnap pedig gyerekműsorok is lesznek.

Budapest: hétfőn két hétig tartó programsorozat vette kezdetét a Római Strandfürdőben. A Minimax Gyermekstrand keretében minden nap játékos programokkal, versenyekkel, vetélkedőkkel várják a vendégeket. Ezen belül külön játszóparkot alakítottak ki a 7 évnél fiatalabb gyerekek számára. A program egészen augusztus 13-ig tart.

Bükfürdő: tizenhetedik alkalommal rendezik meg Bükfürdőn a Halmay Úszókupát. Az amatőr úszóverseny távja 50 yard (45,72 méter). Halmay Zoltán ugyanis 1904-ben ezen a távon aratott olimpiai győzelmet. 14 órakor kezdődő úszóversenyen bárki elindulhat.

Hajdúszoboszló: augusztus 4-én és 5-én (pénteken és szombaton), 21 óra és éjfél között zenés éjszakai fürdőzés lesz a Hungarospa strandi részén. Szombaton és vasárnap pedig fellépők teszik tiszteletüket a strandi nagyszínpadon. Szombaton 16 órától Dér Heni ad koncertet, vasárnap szintén 16 órától a Rithm and shoes dance produkciója tekinthető meg.

Hévíz: augusztus 5-6-án Nosztalgia Hétvégét tartanak Hévízen a Deák téren és a Rákóczi utcában. 19 és 23 óra között régi kávéházi hangulattal, bárzongoristákkal, kamarazenével és keringőző párokkal várják az érdeklődőket.

Miskolctapolca: augusztus 5-én (szombaton) zenés éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A jó hangulatról DJ-k gondoskodnak az este folyamán pedig három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti belépőjegy 2600 forint, ami mellé most 1000 helyett 700 forintért váltható szaunajegy. Utóbbi egyébként nem csak az éjszakai fürdőzésre vonatkozik, hiszen egész augusztusban – napközben is – 700 forintba kerül a kiegészítő szaunajegy.

Barlangfürdő esteSárvár: augusztus 4-én, azaz pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek a Sárvári Termálfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és egészen éjjel 2-ig tart. 22 órakor sztárvendég – Peter Sramek – lép fel a fürdőben. A belépőjegy 1900 forintba kerül.

Tiszakécske: augusztus 4-én (pénteken) Czanik Balázs látogat el a Tisza-parti Gyógy- és Termálfürdőbe, ahol capoeira bemutatót tart. Szombaton és vasárnap pedig sztárvendégeket láthatunk a termálfürdő színpadán. Szombaton Pápai Joci, vasárnap Koós Réka ad koncertet. Mindkét fellépés 15 órakor kezdődik. A hétvége folyamán a fürdő animátorai játékos programokkal várják a gyerekeket és szüleiket.