Fürdős programok és akciók július 25. és 30. között.

  • A strandok éjszakáján kívül is lesznek programok a termálfürdőkben.

  • Koncertekkel, masszázs akciókkal, családi nappal várják a fürdőzőket.

A héten lesz a strandok éjszakája, így rengeteg helyen tartanak éjszakai fürdőzést. Többnyire péntek este rendezik ezeket a programokat, de néhány fürdőben 29-én (szombaton) tartják meg a strandok éjszakáját. Ebben a posztban megtalálja a részt vevő fürdők listáját.

Azért a strandok éjszakáján kívül is lesznek fürdős programok a héten.

Cserkeszőlő: a megyejáró fesztivál keretén belül ezen a héten csütörtökön, szombaton és vasárnap is lesznek programok a cserkeszőlői termálfürdőben. Portugál, lengyel, lett tánccsoportok és fúvószenekarok lépnek fel. Minderről további részleteket olvashat a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: a termálfürdő a héten ünnepli a megnyitásának 90. évfordulóját. Ebből az alkalomból minden napra jut valamilyen program. A héten cirkuszi forgatag, konga show, éjszakai fürdőzés, Rácz Gergő és Kocsis Tibor koncert egyaránt lesz a fürdőben. A részletes programokat megtalálja a Hungarospa weboldalán.

Hévíz: a Zenés Nyári Esték részeként minden kedden este koncerteket tartanak a Festetics téren. Július 25-én, 19 órától Buváry Lívia ad nosztalgia estet.

Igal: július 30-án családi vasárnap lesz az Igali Gyógyfürdőben. Zenés gyermekműsorokkal, ugráló várral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel várják az érdeklődőket. A 10 év alattiak számára ezen a napon ingyenes a belépés, 16 órakor pedig a Libavonat zenekar is fellép.

Igali termálfürdőMakó: nyáron is tart a Hagymatikum fürdő masszázs kedd akciója. Ez azt jelenti, hogy keddenként más és más masszázs és kezelés 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe. Július 25-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, a 40 perces nyirokmasszázs és a frissítő aroma fürdő lesz akciós áron elérhető.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben is lesz strandok éjszakája, de július 29-én és 30-án latin hétvégét is tartanak. Szombaton Copacabana táncos előadás lesz, vasárnap pedig fellép a Milagro Santana Tribute Band. További részleteket talál a fürdő weboldalán.

Zalakaros: többféle program is lesz a héten a zalakarosi termálfürdőben. Július 27-én (csütörtökön) kitelepül a fürdőbe a Zobori Élménypark. Kreatív foglalkozásokkal, ismertető anyagokkal várják a fürdőzőket. Szintén ezen a napon 10 órától fürdőruhás rock and roll partyt tartanak a gyógymedence mellett. Július 29-én szombaton pedig az elsősegélynyújtással kapcsolatos alapvető ismereteket mutatják be a gyerekeknek.