Fürdős programok és akciók július 19. és 23. között.

  • Zenés éjszakai fürdőzés, rengeteg sztárvendég, koncertek – meglehetősen sokféle programmal készülnek erre a hétre a termálfürdők.

  • Sárváron az Alma együttes is fellép, Igalon pedig a tököké lesz a főszerep.

Bükfürdő: július 19. és 23. között rendezik a XII. Gyógy-Bor napokat Bükfürdőn. Ebből az alkalomból nemcsak a büki fürdő előtti parkolóban, hanem a termálfürdőben is lesznek programok. Erről további részleteket talál a fürdő honlapján.

Cserkeszőlő: július 22-én (szombaton) többféle programmal várják a fürdőzőket Cserkeszőlőn. 13, 15 és 17 órakor vízi aerobikon lehet részt venni. 14 órától kreatív foglalkozásokat tartanak. 18 órai kezdettel pedig a Happy Gang fog koncertet adni.

Hajdúszoboszló: mozgalmas időszak veszi kezdetét a Hungarospa fürdőben. Július 21-én (pénteken) éjszakai fürdőzést tartanak a strandi részen, ez 21 órakor kezdődik és éjfélig tart. Szombaton pedig kezdetét veszi a fürdő egy hétig tartó születésnapi programsorozata. Utóbbiról ide kattintva olvashat bővebben.

Igal: július 22-én, szombaton tartják az igali Tökfesztivált. A már hagyományosnak számító fesztiválon több mint ötvenféle tökös ételből tartanak kóstolót, de ingyenes egészségügyi szűrések, népi vásározók és zenés programok is lesznek az igali fürdőben.

Komárom: július 22-én Csobbanó Fesztivál lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Múzeumpedagógiai foglalkozásokat, mesés programot, extrám kerékpáros bemutatót egyaránt tartanak, 14 órakor pedig egy sztárvendég, Dér Heni érkezik a fürdőbe.

Brigetio GyógyfürdőMiskolctapolca: DJ Partyval egybekötött éjszakai fürdőzés lesz ezen a szombaton (július 22.) a Barlangfürdőben. 20 órától Bárány Attila, 21:30-tól Szecsei Attila, 23:00-tól Stereo Palma szórakoztatja a fürdőzőket. A medencéket csak éjjel 1 órakor zárják, a belépőjegy 2600 forintba kerül.

Tiszakécske: július 22-én és 23-án Crazy Weekend lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton 14 órakor hastánc bemutató veszi kezdetét, 15 órától pedig Charlie ad koncertet. Vasárnap 14 órától ismét hastánc bemutatót tartanak, a sztárvendég pedig 15 órakor érkezik a fürdőbe: Kökény Attila szórakoztatja a vendégeket.

Sárvár: immár a megnyitásának ötödik évfordulóját ünnepli a sárvári termálfürdővel szomszédos kalandpark. Ebből az alkalomból július 23-án (vasárnap) egész nap vidám programokkal várják az érdeklődőket. 14 órakor lufibohóc érkezik a kalandparkba, 16 órától pedig az Alma együttes ad koncertet.

Zalakaros: július 21-én a Kime Shotokan Karate Egyesület tagjai karate és önvédelmi bemutatót tartanak a zalakarosi termálfürdőben. A bemutató 11 órakor és 16:30-kor tekinthető meg.