• Megújult a komáromi fürdő beltéri szauna részlege, ahol már gőzkabint és sószobát is használhatnak a vendégek.

  • Jövőre újabb fejlesztések lesznek a termálfürdőben.

Múlt héten átadták a komáromi Brigetio Gyógyfürdő megújult belső szauna részlegét. A fürdő szaunakínálata több részletben újul meg. Elsőként még tavaly adtak át egy 30 fő befogadására alkalmas rönkszaunát, amihez egy szaunakert is kapcsolódik. A most lezárult beruházás révén a belső szaunaterek újultak meg. Jövőre pedig a csobbanó medencét újítják fel, valamint egy Kneipp taposóval bővül a termálfürdő kínálata.

A mostani, 40 millió forintba kerülő fejlesztést saját forrásból valósította meg a fürdő. Ennek nem csak a szauna felújítása képezte a részét, hanem egy új sószobát is kialakítottak, valamint megújultak a vizesblokkok és egy gőzkabint is elhelyeztek a szauna részlegben.

Brigetio fürdő sószobaAz átadón elhangzott, hogy sok érdeklődőt vonz a Brigetio Gyógyfürdő szauna kínálata, nem csak Komáromból, hanem Budapestről, Mórról és Székesfehérvárról is visszatérő vendégeik vannak. A heti három alkalommal – kedden, csütörtökön, vasárnap – tartott szaunaszeánszok pedig egyre népszerűbbek a fiatalok körében. A felújítást követően a szaunabelépő változatlanul 1500 forintba kerül, valamint a Brigetio fürdő belépőjegyeinek árai sem változtak.