• Több mint két év után új vezérigazgatót neveztek ki a Hungarospa fürdőkomplexumot működtető társaság élére.

  • A Hungarospa új vezérigazgatója Czegle-Pinczés Enikő lett, akinek a megbízatása 2025. január 31-ig szól.

Kircsi Lajos 2020 február elsejétől töltötte be a Hungarospa Zrt. vezérigazgatói posztját. A kinevezésére azt követően került sor, hogy a 2019 őszi önkormányzati választáson Hajdúszoboszló város polgármesterévé választották Czeglédi Gyulát, aki 24 éven át irányította a Hungarospát.

A mai napon Czeglédi Gyula a Facebook oldalán jelentette be, hogy vezetőváltás történt a társaság élén. Mint írta, 2022. április 11-én a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Kircsi Lajos benyújtotta lemondását a vezérigazgatói tisztségről.

Vezérigazgatói megbízatása alatt a társaság a világjárvány hatásai és kihívásai okozta nehéz körülmények ellenére is meg tudta őrizni a takarékos és költséghatékony, jövedelmező gazdálkodást. Vezérigazgatói kinevezése előtt Kircsi Lajos 24 éven keresztül volt a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. gazdasági igazgatója – írta Czeglédi Gyula, majd hozzátette, hogy Kircsi a pénzügyi-gazdasági szakterületen kiemelkedő tudással és tapasztalattal bír, ezért arra kérte a Közgyűlést, hogy a jövőben gazdasági igazgatóként segíthesse tovább a cég működését.

A társaság igazgatósága Czegle-Pinczés Enikőt, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. igazgatóságának tagját javasolta új vezérigazgatónak.

Czegle-Pinczés Enikő korábban multinacionális vállalatnál szerzett vezetői tapasztalatokat, 2020-tól az igazgatóság tagjaként részt vesz a Hungarospa működésében. Magas színvonalú szakmai kompetenciákkal rendelkezik, nyelvtudása, tárgyalókészsége és felkészültsége alapján alkalmas arra, hogy első számú operatív vezetője legyen az Európában is egyedülálló fürdőkomplexumnak. Az új vezérigazgató megbízatása 2025. január 31-ig szól.

Hungarospa Hajdúszoboszló strandfürdő

Nemrég írtunk arról, hogy a fürdőkomplexum strandi része hamarosan megnyitja kapuit. Erről ide kattintva tudhat meg további információkat.