• A társaság január 24-én megtartott közgyűlésén nevezték ki Kircsi Lajost cégvezető vezérigazgatónak.

  • A korábbi vezérigazgatót, Czeglédi Gyulát ősszel Hajdúszoboszló város polgármesterévé választották, az összeférhetetlenség megszüntetése érdekében mondott le a fürdőben betöltött tisztségéről.

Az új cégvezető korábban 24 éven keresztül a fürdőkomplexum gazdasági igazgatójaként dolgozott. A tulajdonos, Hajdúszoboszló Önkormányzata, Kircsi Lajos személyében olyan vezetőt választott, aki legjobban ismeri a Hungarospa-t, a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A gazdasági szakember az utóbbi csaknem negyedszázad valamennyi hajdúszoboszlói fürdőfejlesztési projektjének megvalósításában részt vett, ideértve a jelenleg kivitelezés alatt lévő strandfürdő fejlesztést is.

Kircsi Lajos személyében garanciát lát a tulajdonos arra, hogy az igazgatóság által kitűzött stratégiai célok megvalósulnak, így tovább folytatódhat a Hungarospa sikersorozata. Az új vezérigazgató elkötelezett a minőségi fürdőszolgáltatások nyújtása, a folyamatos fejlesztések, valamint Hajdúszoboszló város és a régió turisztikai szereplőinek együttműködése mellett.

Kircsi Lajos Hungarospa

Kircsi Lajos február 1-től tölti be tisztségét. Azért vállalta az új kihívást, mert tősgyökeres hajdúszoboszlóiként úgy érzi, hogy így tud legtöbbet tenni városáért. Ahogy a közgyűlésen fogalmazott: „A bizalmat nem megköszönni kell, hanem megszolgálni.”