• Február elsejétől új vezérigazgató irányítja a fővárosi termálfürdők többségét működtető társaságot.

  • Az eddigi vezérigazgató 2010 óta vezette a Budapest Gyógyfürdői Zrt.-t.

Szűts Ildikó vezeti február 1-től a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t. A szakember az ELTE Bölcsészettudományi Karán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát. Saját tanácsadó céget hozott létre, amely partnere volt számos nemzetközi nagyvállalatnak. 11 éven keresztül dolgozott vezető beosztásban a Magyar Postánál, amelynek 2008-2010 között a vezérigazgatója volt. 2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója.

2007-től az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Gazdasági Főiskola címzetes docense. Innovatív vezetői munkájáért a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét kapta, majd elnyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara Women of Excellence díját.

Még korábban, 2015-ig a Vodafone Alapítvány kuratóriumi elnöki posztját is betöltötte, jelenleg pedig a Menedzserek Országos Szövetségében a felügyelőbizottság tagja. A Főpolgármesteri Hivatal gyakorlatának megfelelően Szűts Ildikó nyílt pályázaton nyerte el megbízatását.

A leköszönő vezérigazgató, Szőke László nemrég nyilatkozott a fürdő elmúlt éveiről, valamint a jövővel kapcsolatos terveiről.

Ezzel párhuzamosan új vezérigazgatót neveztek ki a legnagyobb, Budapesten kívüli fürdőüzemeltető társaság élére is. Erről itt olvashat.

Széchenyi Gyógyfürdő Budapest