• Ismét megnyitja kapuit a terápiás részleg.

  • Mivel a szállodák továbbra sem fogadhatnak turistákat, ez most inkább csak a helyben és a környéken élőknek jelent lehetőséget.

Február 17-én, azaz szerdán újból megnyitják a Festetics Fürdőház terápiás részlegét. Az újranyitás alkalmából többféle szolgáltatást is kedvezményes áron biztosítanak. Ezek az akciók március 31-ig érvényesek.

A kedvezményes szolgáltatások közé tartozik a 30 perces résztestmasszázs, az 50 perces egész testmasszázs, a pedikűr, a manikűr, a kozmetikai kis- és nagykezelések. A szolgáltatások az Ady Endre utcai bejárat felől vehetők igénybe. Mindezekről további információkat olvashatnak a honlapjukon.

A Hévízi Tófürdő ugyanakkor a hatályos szabályozás értelmében továbbra is zárva tart. Magyarán a Hévízi-tóban sincs lehetőség fürdésre. Ugyanakkor a reumakórházban továbbra is elérhető a járóbeteg ellátás, az aktív reumatológiai és elsőbbségi rehabilitációs fekvőbeteg ellátás, a fizikoterápiás kezelések és a diagnosztikai részleg.

Lehetőség van kedvező áron Tófürdő ajándékutalvány vásárlására is. A március 31-ig tartó akció keretében az egész napos, 2 fő részére érvényes Tófürdő és szaunavilág belépő 12 ezer forintba kerül. Az ajándékutalvány idén december 31-ig használható fel. Aki szeretne ajándékutalványt vásárolni, az a +36 30 678 6648-os telefonszámon érdeklődhet.

Mikor nyithat vajon újra a Tófürdő? Egyelőre csak az a biztos, hogy márciusig biztosan nem.

Festetics Fürdőház Hévíz