• A múlt évben Budapestre hozott Lumina Park népszerűségét tapasztalva a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. erre a téli szezonra két fényparkkal készül.

  • Már látogatható a Palatinus strandon a Lumina Park Budapest 150, Óbudán a Római strandon pedig november 11-től a karácsonyi hangulatot hozó Lumina Christmas Park is megnyitott.

A fővárosi fürdők többségét üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és lengyel partnere, a Lumina sp. z o. o. tavaly hozta el az első Lumina Parkot Budapestre. Ez több mint 200 ezer látogatóval a főváros látványossága, a családok és a fiatalok kedvelt téli programja volt.

A margitszigeti Palatinus fürdőben ez év október 19-én nyílt meg az ezúttal a főváros 150. születésnapja alkalmából időutazásra hívó fénypark. Az első budapesti fénypark sikerét tapasztalva ebben az évben dupláznak, és már meg is nyílt a Lumina Christmas Park is, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva a Római fürdő 7 hektár területű parkjába.

A mesés Christmas Village a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumait jeleníti meg egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon. A fények birodalmába belépve van karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvas ösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk.

Az ünnepekre készülődve meghitt élményt kínál egy közös családi séta millió karácsonyi fényben a Lumina Parkban.

A Lumina Christmas Park nyitvatartása:
2023. november 11-től 2024. január 15-ig
Minden nap 17-től 21 óráig

A park címe:
Római Strandfürdő
1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2.

Lumina Park a Római strandon