A fürdő előző vezetője még januárban jelentette be a távozását. Az új vezérigazgató nevéhez fűződik a Sárvári Termálfürdő megújulása.

Vörös Imre Bük

Vörös Imre

Június elsejétől Vörös Imre személyében új vezérigazgató irányítja a Büki Gyógyfürdő Zrt.-t. A szakember az elmúlt években a Pannon Spa Consult Kft. ügyvezető-társtulajdonosaként volt ismert. Az 57 éves, okleveles épületgépész végzettségű Vörös Imre 1985 óta dolgozik a turizmus területén, abban az évben állt ugyanis munkába a Danubius Hotelsnél, ahol 15 évet töltött. A cég műszaki igazgatói posztáról 2000-ben került a Sárvári Termálfürdő élére. A nevéhez fűződnek a Sárvári Termálfürdő 2002-es megújulásával és felépítésével kapcsolatos teendők. A létesítményt öt és fél éven át vezette.

Azóta szakmai tanácsadóként, vagy ügyvezetőként több hazai fürdőnél is megfordult. Fél évig irányította a szentgotthárdi St. Gotthard Spa & Wellness-t, de részt vett a makói Hagymatikum fürdő megvalósításában is. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán az egészségturizmus szakirányon tanít.

A Büki Gyógyfürdő Zrt. élén azért történt váltás, mert a fürdőt eddig vezető Németh István még januárban lemondott – május 31-i hatállyal. A távozás okairól a Vas Népének beszélt. Ebből kiderült, hogy a nyugdíjba vonuló szakember eredetileg egy évvel későbbre tervezte a távozását, viszont a tulajdonosok (Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, Bük település) több ponton is megváltoztatták a cég alapszabályát. Ez pedig olyan változásokat hozott, hogy jobbnak látta, ha előbb távozik. Ettől függetlenül azt is elmondta, hogy békében vált el a fürdőtől.

bükfürdői élményfürdő

Bükfürdő: jól indult az év.

A Büki Termálfürdőben Németh István vezetése alatt több fejlesztés is megvalósult. Ezek eredményességét igazolja az is, hogy az év első hónapjaiban rekordot döntött a forgalmuk. Amennyiben kíváncsi arra, hogy milyen volt Bükfürdő 25 éve, akkor kattintson ide.