• Egy építkezés miatt a fürdő bejáratánál kell változásokra számítani.

  • A strandi medencéket idén a megszokottnál korábban zárták, ősszel pedig egy háromnapos karbantartási szünet lesz az élményfürdőben.

A büki termálfürdővel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról esett szó a Trió Tv Fürdő Magazin című műsorában. A fürdőbe látogatók számára fontos információ, hogy elkezdődött az új bejárat építése. Emiatt a korábbi B bejárat előtti részt lezárták, így most azon a bejáraton nem lehet bejutni a fürdőbe.

A B bejárat pénztárai ettől függetlenül működnek, ugyanis megközelíthetők maradnak a C bejáraton, azaz a fizioterápiás intézet bejáratán keresztül. A látogatóknak azt ajánlják, hogy akik a gyógyfürdőt keresnék fel, azok az A bejáratot használják. Akik pedig az élményfürdőbe, a szaunavilágba és a Medical Wellness Centrumba szeretnének bejutni, azok a C bejáratot vegyék igénybe.

Egyébként ez az A bejárat:
Bükfürdő A bejáratEz pedig a C bejárat:

Bükfürdő C bejáratAz új bejárat építése még jó néhány hónapot igénybe vesz, ezért várhatóan jövő év tavaszáig tart a bejáratokat érintő változás.

Az időjárás nem volt különösebben kedvező szeptemberben, ezért a hónap végére a fürdő strandi medencéinek a többségét lezárták és megkezdték a téliesítési munkákat. Jelenleg a strandon már csak a tanmedence és a 7/1-es gyógyvizes medence üzemel.

Ahogy nemrég írtuk, lesz egy karbantartási szünet is, ami az élményfürdőt fogja érinteni. Erre november 7-én, 8-án és 9-én kerül sor, amikor nem lesz majd látogatható ez a részleg. Ugyanakkor a gyógyfürdő és a többi egység ebben az időszakban is üzemelni fog.

A Trió Tv műsorát itt tekintheti meg. Szó esik benne a bükfürdői fürdő által összeállított csomagajánlatokról és az őszi programkínálatukról is.